Quantcast
Till salu inom

"populärt legobord säljes"

Växjö
Idag

Sportavgas SAAB LÄGSTA pris

1 150 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Soffa 3-sits svängd Eden

3 000 kr
Blocket.se
Butik Falkenberg
Idag

Adria Matrix Nordkapp 670 S...

903 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Havspaddeln Mini - barnkaja...

3 490 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

SUNFUN Loungeset Båstad

4 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Mysimba diet

2 050 kr
Citiboard
Täby
Igår

Reductil diet

850 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

2 par populära Marble-skor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Skor, stl. 41, dam Helsvarta populära Marbleskor, aldrig använda pga fel storlek! Klackhöjd: 14 cm. Platåhöjd: ca 3,5 cm 300:- Skor, stl. 40, dam "Zebrarandiga" Marbleklackar, precis som de helsvarta aldrig använda pga fel storlek. Klackhöjd: 14 cm. Platåhöjd: ca 3,5 cm 300 :- Vid köp av båda skorna följer en skopåse från Nelly med + extra klackar. NÅS PÅ MAIL!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Malmö

1:a på populära Ellstorp Visning 12 februari

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Etta på populära Ellstorp, ett stenkast från Värnhem med butiker och bussförbindelser bl.a. till studentstaden Lund! Hall: Hall med inbyggd garderob, parkett golv och bra avhängningsmöjligheter. Vita väggar. Badrum: Helkaklat renoverat badrum med dusch. Färgerna går i vitt och grått. Renoverades jan 2009 av fackman, kvitto finns. Kök: Vitt/svart rutigt golv. Något äldre spis men fullt fungerande! Kyl/frys i kombination. Bra förvaring. Barbord. Rum: Stort ljust rum med vita väggar, parkett golv. Inbyggd garderob även här. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp med fönster mot en väldigt lugn inne-gård. Ett källarförråd och ett vindsförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och tork-rum är beläget i samma trappuppgång. Utgångspris: 565 000 kr eller högstbjudande. ENDAST seriösa köpare, tack! Visning lördag den 12 februari! Ring eller skicka ett e-mail för att boka tid!
565 000 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Objektledare till populärt teknikkonsultfö...

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Objektledare till populärt teknikkonsultföretag Objektledare till populärt teknikkonsultföretag Nu söker Framtiden dig som vill arbeta med att leda projekt inom elektronik- och mekanikområdet hos vår kund. Kundföretaget är ett ledande teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och i utvecklingen av produkter och IT-system samt kontroll och besiktning. Företaget har kontor på ett 50-tal platser i Sverige och i ett tiotal andra europeiska länder. De har även sina kunder över hela världen.
0 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Populär bilbarnstol "Maxi Cosi Mobi"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer en säker och stabil bilbarnstol i fint skick. Med solskydd. Kan lutas under färd, 4 vilolägen. Nypris: ca 3000 kr Info från Säkerhetsbutiken: Mobi är Maxi-Cosis bakåtvända stol för den svenska marknaden. Mobi är mycket populär, kanske dels för Maxi Cosis träffsäkra design men också för att den enkelt kan lutas under färd. Mobi är en renodlad bakåtvänd stol, E-godkänd 9-25 kg. Sitsen på Mobi är rymlig med gott om plats för barnet och rejält djupa sidoskydd som ska skydda vid sidokrock. På undersidan av stolen, mot bilsätet, finns ett handtag som gör att du enkelt ändrar lutningen på stolen i fyra lägen, utan att du behöver justera monteringen av stolen. Mobi monteras på konventionellt sett med två underförankringsband och bilens bälte. Den har ett inbyggt stödben som används vid montering i baksätet.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Objektledare till populärt teknikkonsultfö...

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Objektledare till populärt teknikkonsultföretag! Om oss Framtiden AB är ett rekryteringsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Framtiden AB arbetar med både uthyrning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
0 kr
Blocket.se