Quantcast
Till salu inom: ”

legobord lego bord bygga barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mindre bord

Norrköping
Barn skor

Umeå
Barn Cykel

Värnamo
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett unikt Legobord säljes! Innehåller flera funktioner: * Legobasplattorbordet för att bygga häftiga skapelser * Legoplupp som går att flytta sidleds för att ta ner legot när man är klar * En låda som samlar upp allt lego * Locket går att lyfta för att få en snabbare överblick över innehållet, och ta ut mer lego på en gång Inte nog med att det är en praktisk och unik möbel så har den även inbyggda LED-lampor för en mysig belysning på kvällen. Måtten är anpassade för 3-4 barn att leka runt. För ytterligare frågor eller information vänligen ring. OBS! Säljes efter överenskommelse!
Bordsplatta med två sidoplankor från ett gammalt ikea magiker soffbord. Har använts som pysselbord till barn så lite rester av lim och färg finns. En jättebra pyssel platta då pärlor och annat smått inte rullar ner så lätt. Lägg bara plattan på befintligt bord eller direkt på golvet så skyddas andra ytor. Eller sätt på låga ben så kan små barn sitta på pall vid bordet. Sittandes mittemot varandra kan två pyssla samtidigt. Kan också bli ett bra lego eller duplo barnbord så man bara kan lyfta bort byggda konstverk istället för att riva. Eller varför inte bygga en egen möbel till lekstugan med delarna. 75x75cm. Denna bordsskiva säljes ihop med 2 st. stadiga pallar i vit grå hårdplast. Bra barnpall. 18cm hög och 28x22 upptill. Kan staplas.
Barnen har växt ifrån sitt praktiska legobord. 150x80x35cm Vuxna o barn sitter bra och kan bygga på stor yta. Lätt att dammsuga när legot ej är på golvet. Vid ihopplockning, dra ner legot i hålet, sätt uppsamlingslåda under -KLART! 350kr el högsterbj.
Legobord Lego bord bygga barn
Har ett egentillverkat bord som barnen byggt med lego på. I använt skick. 300:-