Quantcast
Till salu inom: ”

puch dakota motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Puch Dakota 1978, mopeden har gått 830 mil sedan ny, original nyckel till styrlås, svinglås och verktygslucka, mopeden är helt orörd det enda som har bytts är bakdäcket, fram sitter original Semperit däcket kvar, det har inte ens bytt till ställbart munstycke utan det fasta original munstycket sitter kvar, motorn går som om den vore ny helt tyst i 40 km/h, original vertyg "made in Austria" ligger i verktygslådan. Svar via mail lämna ditt telefon nr så ringer jag upp
puch dakota årsmod ? i mysigt slitet skick men den är bättre än den ser ut . det är nya hjullager. motor är renoverad med nya lager ,packboxar, ny tändplatta, ny koppling, är borrad till 40,5 med ny fs1 kolv , planad topp, mikuni 16,5, effektpipa den går bra! det sitter crossdäck fram och bak,perfekt som fiskarmoppe , stugmoppe fler bilder kan mailas. mailkompisar är jag ej intresserad av. ring !!!
En moped i mycket fint skick väldigt lite använd, jag är 3:e ägaren på den sen ny, första ägaren var en persien butik som använde den som ateralj i skyltfönstret. samma motor och ramnummer, jag tror det är en -73:a men jag kan ha fel. går mycket bra och väldigt lättstartad. 12000 kr eller bud först till kvarn Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej har en puch Dakota i bruksskick, osäker på års model men tror att det är runt -75, mycket nytt och bytt, renoverat motorn med ny olja, packningar och lager. nytt: Förgasare (12mm), Vev, stötdämpare, bensinkran, Gas handtag, gas vajer, fram drev (13), insug gummi, kolv, pinnbultar till cylindern och tanklock, allt detta köptes i höstas. Uppborrad insugs plugg, gör 45-50km/h, har lite saker som följer med om man vill.
Blå Puch Dakota från -78 (med en motor från -76) säljes. Vi har lagt ner ganska mycket tid och pengar på att få moppen körduglig, men låter nu någon annan ta över. Den startar och går att köra (se filmsnutten), men kopplingen är dålig/trasig, så det är svårt att växla. Det är inte vajern som är av, utan något i motorn som är fel. Luftburk samt verktygslucka finns, men sitter inte på just nu. Det ingår även en liter blå färg. (OBS! På förekommen anledning, var noga med att skriva in rätt mailadress, annars kan jag tyvärr inte svara på mailfrågor...)