Quantcast
Till salu inom: ”

flakmoped motor puch packy 3 vxl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 7 vxl

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns chansen att köpa en unik moped med rätt delar och skick. Hela mopeden är blästrad och slipad och lackad av proffs på riktig lackverkstad. Bakskärmen är custom och byggd i rostfritt. Flaket är byggt av riktiga teakbräder som nåtats ihop. Räckena är även dom av teak och polerat rosfritt. Motorn en 3 vxl Puch har fått nya lager och packningar samt nytt tändsystem och kolv. Över motorn sitter det en laserskuren teakbit med Puch logga. Nya ekrar i bakdäcket och nytt drivsystem. Hela moppen är i utställningsskick och funkar kanon. Perfekt moped till utställning ,mopedrally eller bara ut och åka. Ev byte mot båt, släp eller vägreggad fyrhjuling Säljes pga nytt moppeprojekt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kollar om det finns någon som ger ett seriöst bud på min veteranmoped (med nyare motor). Modellen heter Norsjö Partner P-100 och har i originalutförande en saxonette 2 vxl automat. Min har en lifan 49cc 4vxl manuell med el start 14 kugg fram och 50 bak. Du sätter dig på den vrider om nyckeln och kör iväg. Tuffar på i ca 40 och då åker du bekvämt men visst gasar man då når du över 60 men är inte bekvämt och det är inget att föredra.... Jag föredrar seriösa bud via mail eller sms. BYTE JA om du har en NORSJÖ PACKY 1 med 3 vxl puchmotor med trampor. flaka flakmoped packmoppe 3-hjuling cp truck veteranmoped /Bullen
Nyrenoverad, fint skick. Ny puch motor 3 vxl tramp. Exklusivt flak av aluminium med sidor och ribb i blankfernissad ek och rostfria hörnbeslag.
Säljer denna motor. Skall fungera fint men passade inte vanliga crescent flakan så för er som har en flakmoped av märket Puch Packy är detta rätt motor. Helt komplett förutom tändhatt för den behövde vi. Kan sändas med bussgods eller hämtas på plats. Pris 2700:- el bud. Tel 0708427812 eller 0707541252. Syns annonsen är den kvar. Väl mött.