Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Välvårdad, problemfri och pigg bil. Säljes pga tjänstebil. 122hk 5350 mil 7-års nybilsgaranti Tagen i trafik 2008-08-15 Servad på auktoriserad KIA verkstad AC Airbag förare & passagerare (inkl. sidoairbag) ABS-bromsar Antisladd- och antispinnsystem CD-stereo med USB Färddator Multifunktionsratt Yttertemperaturmätare Fjärrstyrt c-lås El-hissar fram och bak Elspeglar Avstängningsbar airbag, passagerarsidan Servostyrning Stolvärme fram Vinterdäck på plåtfälg Sommardäck på Alu.fälg Medföljer rabattcheck på 15% för t ex service hos auktoriserad KIAverkstad (Kindwalls) Kan även ses i Solna/Sundbyberg.
Vi hjälper er gärna med det samt att vi gör en visuell kontroll Av era bromsar och styrleder. Och skulle det vara någonting som behöver åtgärdas så hjälper vi gärna till även med det till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Och detta gör vi till priset av 175 kr. Vid eventuella fel så får ni ett kostnadsförslag samt en rabattcheck på 175 kr Som kan användas vid ett senare tillfälle. Gäller enbart hjulskifte ej omläggningar. Välkommen att boka en tid hos oss på 063-444 58 el. 070-3979966 Varmt välkomna önskar Åke Vestlund Med personal
Vi säljer vår Emmaljunga City Cross i färgen svart. Vagnen är knappt använd. Vagnen är i bra skick och inköpt 2011 med garanti kvar till och med augusti 2012. Vagnen är komplett med Quadrolift, regnskydd och sittdel. Den är förvarad inomhus och är ej solblekt. http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Anvand_sittvagnen_som_liggvagn/Quadrolift-33.html Om köpare är i behov av babyskydd kan det eventuellt ordnas med en rabattcheck som ger 50% på en ny t.ex. Maxi Cosi Säljes på grund av tillökning..
Victory Hammer S "16.000kr Rabattcheck!" Mätarställning: 0 mil Färg: Mattsvart Typ: Custom Info: Nu säljer vi ut visnings och demo hojar för att få plats med 2013.. 16.000kr Rabattcheck skickar vi med till denna hoj! Hammer S Limited Edition finns bara 106 exemplar i världen.. Finns för omgående leverans.. Kolla in våran hemsida www.stonetown.se eller följ oss på Facebook! Finansiering ordnar vi genom Nordea eller Handelsbanken Finans. Vi byter gärna in din Harley Softail dyna eller annan custom hoj.
Victory Hammer S "16.000kr Rabattcheck" Mätarställning: 1 mil Färg: Mattsvart Typ: Custom Info: Nu säljer vi ut visnings och demo hojar för att få plats med 2013.. 16.000kr Rabattcheck skickar vi med till denna hoj! Hammer S Limited Edition finns bara 106 exemplar i världen.. Finns för omgående leverans.. Kolla in våran hemsida www.stonetown.se eller följ oss på Facebook! Finansiering ordnar vi genom Nordea eller Handelsbanken Finans. Vi byter gärna in din Harley Softail Dyna Rod eller annan custom hoj.