Quantcast
Till salu inom: ”

racercykel säljes

Racercykel

Stockholm

Tidigare annonser till salu

En perfekt cykel för dig som vill börja cykla landsväg, en rolig och nyttig motionsform. Cykeln är i fint skick och har bara gått ett fåtal mil. Jag säljer cykeln på grund av att jag nu har testat på landsvägscykling med denna cykeln, fastnade för det och nu har köpt en ny. Du får en racercykel som fungerar utmärkt till ett bra pris. Den är nyservad så växlar och bromsar är inställda.
Jag säljer nu min racercykel p.g.a. en skada i axeln som gör att jag icke kan cykla på den. Cykeln är i riktigt bra skick. Har endast cyklat på den när det varit torrt ute och inte längre sträckor den 4mil. Aldrig vurpat med den. Det är en Müsing/Demarco Rad-Aktivurlaub 2008. Ramstorlek : 56 Shimano Ultegra komponenter helt igenom. Vikt 9,8kg Har även ett par passande skor storlek 45. + Cykelbyxa som medföljer. Nytt däck + kedja medföljer. Har ni några frågor om cykeln är det bara att ringa/maila. Är bättre på att svara i telefon.
För varje gång sextonåriga Natalie Fuentes parkerar sin ljusblå racercykel utanför en ny skola känns det lite jobbigare. Journalistföräldrarna har tagit med henne på många, långa resor jorden runt och nu har Natalie och hennes pappa precis anlänt till Toronto. Mamma befinner sig Frankrike, men mest av allt saknar Natalie sitt senaste hem och alla vännerna i New York... Förlag: B Wahlströms Upplaga: 1 Utgivningsdatum: 2008-04-28 Omfång: 255 sidor Serie: Natalie Fuentes. Läsordning: 1 Bandtyp: Inbunden Bok Mått: 132 x 175 mm Ryggbredd: 21 mm Språk: Svenska Nybok.Frakt och förpackning 30 kronor.
Säljer min älskade cykel "Valerie" som jag tycker mycket om men jag har märkt att den är för oergonomisk för mig, tyvärr och jag ska nu köpa med en "mormor"-cykel. Tillverkades våren 2011. Ramen 56 Hjul 28" Bakåt-trampbroms och handbroms. Punktering på bakdäck (säljer den för 1800 kr. kan serva den men då vill jag ha 2200 kr för den) Lindorna borttagna. Maila mig om du är intresserad, hämtas i centrala Malmö. Säljs till högstbjudande, lägsta pris 1800 kr.
Det finns även två andra tävlingscyklar, en med mindre och en med större ram, ramstorlekar 63cm (passar till en mycket lång person) respektive 51cm (passar till en kort person, en tjej eller en ungdomscyklist). Tempobåge finns fastmonterad så att cykeln med fördel kan användas också till en tempo- eller triathlontävling. Cykeln kan köpas eller hyras under en hel säsong innan man bestämmer sig för att eventuellt köpa den. Mycket välvårdade och med utrustning Shimano 600 ULTEGRA samt Shimano 105. Mycket lämpade för motionslopp typ Vättern Runt samt för personer som vill börja motionera utan att lägga för mycket pengar på en ny cykel. Även cykelskor finns

... eller prova att söka på racercykel columbus vola e2 ultegra