Quantcast
Till salu inom: ”

radiogrammofon säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vinylspelare med skivväxlare söker jag! I första hand för 45 varvare med stort centrumhål, men alla skivväxlare som spelar singlar/EP är av intresse. Även radiogrammofoner men det är skivväxlaren som är det viktiga och skall fungera ok. Jag vill ha mailsvar eller SMS med bild på objektet i första hand, jag är INTE intresserad av att prata mer än nödvändigt. Snabb affär utlovas om ett fungerande objekt dyker upp!
Vinylspelare med skivväxlare söker jag! I första hand för 45 varvare med stort centrumhål, men alla skivväxlare somspelar singlar/EP är av intresse. Även radiogrammofoner men det är skivväxlaren som är det viktiga och skall fungera ok. Jag vill ha mailsvar eller SMS med bild på objektet i första hand, jag är INTE intresserad av att prata mer än nödvändigt. Snabb affär utlovas om ett fungerande objekt dyker upp!
MånPocket 1985. Pocket, 249 sidor. Mycket gott skick, namn på försättsbladet.I Jeanettes värld är apelsiner lösningen på allt. Näst efter att be förstås. Jeanettes fanatiskt frireligiösa moder uppfostrar med järngrepp sin adoptivdotter till att bli missionär. Tillsammans hänger de en filt över teven och lyssnar på missionsrapporter på radiogrammofonen varje söndag. I den grå industristaden i norra England finner Jeanette värme och trygghet i den evangeliska gemenskapen. Tills hon en dag förälskar sig i en kvinna. Den annars så älskvärda församlingen och familjen vänder henne ryggen. Utsparkad från hemmet tvingas hon att försörja sig som glassbilschaufför och som sminkös på en begravningsbyrå. Men det som kunde ha slutat i bitterhet vänds av Jeanette till något livsbejakande.
Gedins 1990. Inbunden med skyddsomslag, 249 sidor. Mycket gottskick, snedläst. I Jeanettes värld är apelsiner lösningen på allt. Näst efter att be förstås. Jeanettes fanatiskt frireligiösa moder uppfostrar med järngrepp sin adoptivdotter till att bli missionär. Tillsammans hänger de en filt över teven och lyssnar på missionsrapporter på radiogrammofonen varje söndag. I den grå industristaden i norra England finner Jeanette värme och trygghet i den evangeliska gemenskapen. Tills hon en dag förälskar sig i en kvinna. Den annars så älskvärda församlingen och familjen vänder henne ryggen. Utsparkad från hemmet tvingas hon att försörja sig som glassbilschaufför och som sminkös på en begravningsbyrå. Men det som kunde ha slutat i bitterhet vänds av Jeanette till något livsbejakande.
EN SJUKT KOL RADIOGRAMMOFON SOM BARA SKRIKER 50 TALS DOLLARGRIN. TYVÄRR HAR JAG INTE FÅTT LIV I DEN MEN DET LYSER OCH KNASTRAR SÅ RENT STENDÖD ÄR DEN INTE, DEN HÄNDIGE FIXAR SÄKER DETTA MED EN ETT "GUMMIBAND" SÅ VET NI VAD JAG MENAR. GE MIG ETT BUD, MEN INGET SKAMBUD FÖR DET TILLVERKAS INTE FLER AV DENNA SORTEN JAG TYCKER VI BÖRJAR PÅ 600:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.