Quantcast
Till salu inom: ”

radiostyrd grave digger säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

RC Grave Digger Monster Jam Truck av supermärket TYCO. Tyco 27 Mhz Unites States Hot Road Association Längd 55 cm, höjd 38 cm Knappt använd, som ny. Laddningsbart batteri till trucken. Fjärrkontroll, som går på 9 V batteri. Suverän på att köra på gräs och på asfalt. Och inomhus förstås. Kan också köras ljudlös, ljudet regleras med spak under trucken. Kontant 700 kr vid hämtning. Enbart telefonsvar.
Barnen har blivit stora, så nu hoppas vi att denna kan ge glädje till någon annan. Denna radiostyrda bil är sparsamt använd och fungerar felfritt trots sina 10 år. Den enda kritik är att räckvidden på fjärrkontrollen är ganska låg, så man måste springa med bilen när den sätter fart. Bra motion med andra ord. Bilen har måtten 60x40x40 cm (LxBxH) Batteri och hyfsat nytt 9v batteri för fjärren ingår. Prutat och klart.
Radiostyrd bil Längd 55cm bredd 40cm höjd 40cm Batteriet är inte så bra men det finns nya att köpa i leksaksaffärer ,det kostar ca 250kr.
Stor radiostyrd " Grave Digger " häftigt motorljud ( som går att stänga av ) Har med ett enliters mjölkpaket på bilden så att ni ser hur stor den är
Många har sett de stora Monster Jam bilarna som krossar och kör över allt i sin väg. Nu har Traxxas tagit fram radiostyrda Monster Jam modeller i skala 1/10 - här i form av GraveDigger. Stark motor, vattenskyddad elektronik, stora monsterdäck, licensierad kaross m.m ser till att grannen blir avundsjuk.=) Redo för konvertering till borstlös drift Titan 12T 550-motor för monsterprestanda 4st rejäla oljefyllda Ultra stötdämpare Slirkoppling för anpassning till underlaget Kraftfullt XL-5 elektroniskt fartreglage med 3 olika körprogram, bl a ett praktiskt läge för nybörjare med halverad fart. ****Toppfart 48km/h**** Kraftfullt vattenskyddat styrservo. Bakhjulsdriven Vattenskyddad elektronik. 8,4V laddbart batteri Går att köra på ALLA sorters underlag till och med i snö och vattenpölar. Vill du leka i lerpölen så går det också bra.=) 2,4GHz radio INTE att förväxlas med nån leksaksmodell, detta är en ÄKTA radiostyrd Grave Digger från Traxxas som får grannen att smyga bakom gardinen och önska att han var som du.=) Mycket fint skick, aldrig krockad, inga sprickor nånstans. OM olyckan skulle vara framme finns det gott om reservdelar på marknaden. Vi har kört med den max 5 gånger bara. Köpt till en specialladdare där du själv kan ställa in hur snabbt du vill ladda batteriet. Bara den kostade nästan 500 kr. Kostade mig över 3000 kr. Kvitto finns. Säljer den för 2000 kr men vid snabb och smidig affär så kan jag släppa den för 1800 kr. Kan skickas, men den är stor och tung, frakt betalas av köparen och dras INTE av på priset. FÖRST TILL KVARN. FINNS ANNONSEN KVAR SÅ FINNS BILEN KVAR.