Quantcast
Till salu inom: ”

radiostyrd grave digger säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

RC Grave Digger Monster Jam Truck av supermärket TYCO. Tyco 27 Mhz Unites States Hot Road Association Längd 55 cm, höjd 38 cm Knappt använd, som ny. Laddningsbart batteri till trucken. Fjärrkontroll, som går på 9 V batteri. Suverän på att köra på gräs och på asfalt. Och inomhus förstås. Kan också köras ljudlös, ljudet regleras med spak under trucken. Kontant 700 kr vid hämtning. Enbart telefonsvar.
Barnen har blivit stora, så nu hoppas vi att denna kan ge glädje till någon annan. Denna radiostyrda bil är sparsamt använd och fungerar felfritt trots sina 10 år. Den enda kritik är att räckvidden på fjärrkontrollen är ganska låg, så man måste springa med bilen när den sätter fart. Bra motion med andra ord. Bilen har måtten 60x40x40 cm (LxBxH) Batteri och hyfsat nytt 9v batteri för fjärren ingår. Prutat och klart.
En radiostyrd montertruck som skall efterlikna den populära Grave Digger som är en av de mest omtyckta monstertruckarna i Monster Jam. Den kostade 1000 kr när jag köpte den, men har tappat intresse och vill bli av med den snabbt så slumpar iväg den för 200 spänn. Först till kvarn. Finns för avhämtning. Kan även skicka med posten eller DHL men då får man räkna med att den är ganska stor och att köparen står för frakten. Vid frågor tveka inte att ringa eller mejla.
Radiostyrd bil Längd 55cm bredd 40cm höjd 40cm Batteriet är inte så bra men det finns nya att köpa i leksaksaffärer ,det kostar ca 250kr.
Stor radiostyrd " Grave Digger " häftigt motorljud ( som går att stänga av ) Har med ett enliters mjölkpaket på bilden så att ni ser hur stor den är