Quantcast
Till salu inom: ”

ratt pedaler växelspak pc ps2 ps3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min G25 Ratt med pedaler och växelspak. Ratten har 16 knappar och kan användas till PC, PS2 och PS3. Växelspaken har 2 lägen rally läge och manuel 6 vxl läge. Pedalerna består av Koppling, Broms, Gas. Helt suveränt att använda i bilspel. Förutom det är det riktigt bra force feedback och 900 graders rotation som går att ställa in på mindre. Det finns även paddlar på ratten för växling. För mer info ring eller http://gadgets.softpedia.com/gadgets/TechToys-Including-Gaming-Gadgets/Logitech-G25-Racing-Wheel-9574.html
Nu slutar jag att köra racing på datorn och säljer ratten som är en Logitech G25 med växelspak samt pedaler (enligt bild). Allt är i mycket bra skick samt fungerar perfekt, har målat det alufärgade området ovanför växelspaken svart med tuschpenna för att slippa reflexer men går att tvätta bort om man vill. Fungerar till PC, PS2 och PS3. Pris: 1200:- och det är prutat och klart, är EJ i pengabehov utan då får den ligga på vinden istället och vänta på nya tider. Skickas EJ utan hämtning i centrala Örebro.
Ute på annons igen då tre av tre som hörde av sig innan jag tog bort annonsen "hoppade över denna gång" eller på annat sätt ändrade sig. OM DU INTE HAR RÅD, KÖP DEN INTE. PRUTNING ÄR INTE AKTUELLT. DU BETALAR FRAKTEN. Logitech G25 ratt, pedaler och växelspak för PC/PS2/PS3 säljes. USB-anslutning. Använd max tre gånger och i utmärkt skick. Orginalkartong saknas men manual och CD med drivrutiner medföljer. Skillnaden mellan G25 och G27 är att denna kan ställas om mellan vanlig H-växellåda och sekventiell växling, vilket G27 inte kan. Finns i Mora.
Hej! Nu säljer jag äntligen min G27 Ratt med Koppling, Pedaler och växelspak. Jag har använt detta set i ungefär 4 månader och fungerar utmärkt (Köparen får testa Ratten innan köp). Anledningen är då att jag ska upgradera till en annan ratt då jag nu har råd. Kablar Inkluderat! G27 Ratt Koppling & PedalerVäxelspak Konsol: Pc, Ps2/Ps3 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ps2-spel: 20kr/st Enstaka spel till Ps1: 5-10kr/st Buzzspel inkl. kontroller 50kr Guitar herospel inkl 2 gitarrer (Ps3): 80kr Xboxspel (guitarhero+Djhero): 30kr/st Radiostyrda bilar/airblade. Finns 2 av varje: 150-200kr Ratt inkl. pedaler och växelspak till pc/Ps2: 100kr. Karaokemaskin inkl. mikrofon: 200kr Pris kan diskuteras, speciellt om ni vill ha fler saker! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.