Quantcast
Till salu inom: ”

reda hylla säljes

Stjärnklart
F
Lewismannen
F

Tidigare annonser till salu

En extremt brutal seriemördare håller Seouls invånare i skräck. Två män har hittats mördade med den gemensamma nämnaren att kropparna har lemlästats. Polisen har inga ledtrådar eftersom kropparna är omöjliga att identifiera. Men när den tredje kroppen hittas leder spåren till Suyeon Chae. Alla tre offren var hennes älskare och poliskommissarie Cho är övertygad om att man funnit sin mördare. Han bestämmer sig för att ta reda på mer om henne, omedveten om den dödliga risk det innebär... -Tell Me Something- är en gastkramande thriller i samma anda som -Seven-. Filmen har blivit hyllad av filmkritiker som mer skrämmande än de flesta Hollywood produktioner och i sitt hemland, Sydkorea, var den en stor biosuccé.
En drunknad nunna med tyranniska ambitioner återvänder från graven för att hämnas på de elever som förorsakade hennes död vid en katolsk flickskola 17 år tidigare. En efter en faller de forna vännerna offer för en skräckinjagande mördare som uppstår genom vatten. Problemet är bara: Hur stoppar man en fiende som redan är död? Från teamet bakom hyllade The Machinist och Fragile kommer The Nun som först skrämde livet ur stjärnorna i Cannes, och sedan försatte Stockholms Filmfestival i chocktillstånd! Nu drabbar den katolska mardrömmen hela Europa med sin vrede! En av årets mest spektakulära skräckframgångar internationellt! Hämndens timme är slagen!
Backhopparen Matti Nykänen kallades -Den flygande finnen- och vann allt som gick att vinna under sin fenomenala karriär på 80-talet. Men redan tidigt hade Matti svårt att hantera framgångarna ? och det skulle bli värre när han lagt skidorna på hyllan. För vid sidan av backen gick det utför i lika hög fart. Fyllor, misshandel och skandaler blev hans signum, medan kvällspressen basunerade ut varje ny vändning i hans vilda liv. Matti snubblar och faller gång på gång, men kommer alltid upp på fötterna igen ? redo att ta emot en ny stjärnsmäll från livet?
Hejsan. Säljer nu min Canon HF R17 som är köpt 2010-06-25. Info: http://www.canon.se/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/LEGRIA_HF_R17/ Användes 3 gånger under semestern 2010 Juli. Har varit i hyllan sen dess. Det är 3 månader kvar på garantin. Har kvar allt tillbehör som t.ex komponent,video,usb,original kartong,kvitto,alla cd-skivor och manual. Du får med fin väska som är liten och smidig och så får du med en hdmi adapter. Så att du kan använda din vanliga hdmi som du har hemma och inte behöva köpa mini hdmi kabel. Kan skicka paketet om så önskas men då står köparen för frakten. Priset går inte pruta eftersom den är redan prutad. Ni når mig på mobilnummer 070-9387742 eller mail.
Inbunden. Nyskick. Ann Sjöstedt är en prylgalen fyrabarnsmamma, tillika pålitlig sorterare och självutnämnd plockmästare. I YES BOX! presenterar hon förvaringens gyllene regler. Det behövs både fiffighet och eftertanke för att få till förvaringssystem som fungerar och som verkligen ger ordning och reda hemma. I YES BOX! får du mängder av inspiration och praktiska idéer om hur du bäst förvarar i husets alla rum med hjälp av knoppar och krokar, skåp, hyllor och boxar att köpa färdigt eller göra själv. .