Quantcast
Till salu inom: ”

regissörsstolar duxfåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

The Walker
F
Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en modern stol/fåtölj liknande en regissörsstol. Stolen/fåtöljen är i fantastiskt skick och har varit i min ägo under cirka ett års tid. Den har svart sits med kromade stativ och är inköpt på Ilva i Malmö. Den fungerar som såväl en fåtölj i vardagsrummet eller som en stol kring matbordet eller kanske i hallen. Stolen/fåtöljen kan hämtas i Malmö men kan även skickas då köparen står för frakten. Pris kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
1. Pjätteryd tavla från Ikea (utgått ur sortiment). Nypris: 599 kr PRIS: 250 kr 2. Två st regissörsstolar med marinblått tyg. New England/ Newport stil. PRIS: 300 kr/ st 3. Handgjord Shabby chic hylla med två plan och fyra täljda krokar nertill. Passar bra in i ett barnrum, badrum eller köket. Ja, i stort sett överallt! Mått: B: 120 cm, H: 93,5 cm, D: 21 cm PRIS: 600 kr eller bud Hämtas i Solna och snabba och okomplicerade affärer önskas!
Säljer två stycken Duxfåtöljer jag "budade" hem på auktion från Bukowski. Kvitton och budhistorik finns, men jag vann ytterligare en budgivning samma Fredag vilket gör att jag bara vill bli av med dom då vi inte har plats för 3 fåtöljer. Dom är riktigt schysta i kvalitén och från tidigt 70-tal, bra skick och som sagt Dux Original, en liknande fåtölj kostar 5-6 tusen på "vanlig auktion". Jag säljer båda två för 3 900:-
Sex regissörsstolar, något solblekta. 200kr. st Duxfåtölj mycket välvårdad. 500kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.