Quantcast
Till salu inom: ”

resegarderob kostymväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Resegarderob eller kostymväska eller vad det nu kallas för är till försäljning. Oavsett vilket så har denna stora svarta väska avsedd för kläder följande mått: 48x55x10 cm (HxBxD). Djupet är ngt flexibelt beroende på hur mycket ni pressar in i den. Väskan är använd ca 1 gång under en resa. (Alltså så gott som oanvänd). Därefter fortsatte jag på mitt vanliga sätt att packa mina kläder. Är man van att använda en resegarderob/kostymväska så är den säkert jättebra men för min del så var jag inte imponerad över denna uppfinning. Kom och hämta.
Stenströms resegarderob, klädförvaring, kostymväska Grön.
Resegarderob / kostymväska jeans - vintage retro rockabilly
Nästan oanvänd resegarderob "Travel easy". Storlek (BxHxD): 55 cm x 55 cm x 20 cm (110 cm hög i utfällt läge) Rymmer lätt en kostym med skjorta samt en klänning. Kläderna kan hängas på de två medföljande galgarna och hålls stabilt på plats med hjälp av en rem. Stort fack på framsidan.
Resegarderob / Reseväska säljes. Svart Samsonite, stor modell som rymmer mycket. Dubbla hållare för galgar, två skofack och större fack för övriga kläder. Funkar även som resväska. Viks ihop trippelt. Bra skick (lite dammig på bilder, ser bättre ut i verkligeheten). Samsonite, resväska, resa, väska, stor, resegarderob, kostym, kostymväska.

... eller prova att söka på resegarderob ikea