Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar till husqvarna zig zag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Har en Husqvarna zig zag. Den har nyligen varit in på en service på Singers i Sundsvall. Då Gick dom igenom hela maskinen och bytte allt dåligt och smörjde och fixa allt. (KVITTO FINNS PÅ SERVICEN) Kontakten är bytt till en för jordade uttag. så passar i alla uttag. Följer med instruktionsbok ,väska och lite tillbehör (syns på bild) Om den ska skickas betalar köparen frakten. (skickas bara med spårbara leveranssätt) Annars finns den i Sundsvall. Pris:900kr Undrar ni något så hör av er, nås på mail eller mobi. (ring/sms)
Säljer en så gott som helt ny symaskin ZIG ZAG EVA. Jag kan inte så mycket om denna maskin, men det kan säkert Du!!! En tung maskin som verkar vara av mkt. hög kvalité. Väska finns till. Fotpedal. OANVÄND! Bilder kan skickas. Prisidé 1500:- eller högstbjudande. Finns i Heberg 1 mil söder Falkenberg. Avfart 49 E-6 0346-51351 0730-387685 Lena o Jan Olof
En retro symaskin i mycket fint skick. Orginalväska, pedal och en ask med reservdelartillkommer.
Säljes Husqvarna Zig Zag symaskin i befintligt skickt för den intresserade. Reservdel.
Husqvarna zig zag industrisymaskin typ 38 säljes som rep objekt eller som reservdels maskin. Är drivrem som är trasig mellan övre och nedre axlar. 1500:- eller ge mig ett bud så får vi se.