Quantcast
Till salu inom: ”

retro väggskydd säng kult 1950 60-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köpes: Sängstomme, säng, extrasäng enligt modellen på bild köpes. Detaljer: Gavel i teak och sängbotten masonit. Troligen 50-tal eller 60-tal. Retro. Runda ben, avsmalnande. En högre gavel på en sidan men ingen hög kant eller gavel på fotänden. Mått: Bredd 80 cm obs! Längd 200 cm Tar tacksamt emot förslag på liknande sängar till salu! Vi har en, men vill alltså ha en till. Vi hämtar självklart! Kanske har du en liknande säng eller sängstomme i något förråd? Sälj den till oss! Sängen ska till Värmdö, men själva bor vi Hägerstensåsen.
Snyggt 60-tals teakbord med underrede. Smälter in och ger perfekt retrokänsla. 200 kr. Retro teakbord med klassisk svart string. 60-tal när det är som bäst. 350 kr. Utmärkt teakbord att placera vid sängen eller att ha vid en fåtölj. Smidigt och annorlunda stomme. 50-tal. 200 kr. Oslagbar teakhylla i snyggaste retromodell. Hyllan har en skrivklaff som är obetydligt använd. Stommen är unik liksom lådorna med sin tuffa detalj i lutningen. 1500 kr. Allt är i ett fint skick. Finns centralt i Falkenberg. Kan levereras upp till Göteborg mot ersättning och enligt överenskommelse. Leverans i övriga Sverige ordnas via ombud.
Säljer en praktisk spjälsäng "beside bed" från troll ,Sängen har flera funktioner, dels kan du enkelt ta bort ena sidan och sätta den intill din säng så att det blir en sidosäng till din egen, den är ställbar i höjd så den passar flera olika vuxensängar. Då babytiden är slut så kan sängen göras om till en soffa. Väldigt smidigt när du ammar på natten! Madrass ingår. Den rekommenderas varmt! Mått: 100 cm bred 50 cm djup. Höjden är ställbar. Nypris ca 2200 :- (exklusive madrass) Pris: 1000 kr Retro barnsäng/växasäng, 60-tal, med tillhörande madrass. Fint skick för sin ålder. Mått som minst 60 x 80 cm och som störst 60 x 126 cm Pris: 500 kr Sms:a, maila eller ring!
Retro - Väggskydd - vid säng - kult - 1950/60-tal