Allt till salu inom "bättre begagnad säng"

Sortering:
omplacering
2 dagar

omplacering Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Mainecoon
Varberg
2 dagar

Mainecoon

6 000 kr
Blocket.se
Maine coon
Varberg
4 dagar

Maine coon Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Resårbotten
4 dagar

Resårbotten Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Säng Mesa
Butik

Säng Mesa

10 995 kr
NYTT Homeroom
Visar sida 1 av 23

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Fantastiskt och centralt boende i Göteborg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En super mysig vindsvåning i ett lugnt och familjärt villaområde uthyres komplett med säng, soffa, vind/förråd, byrå plus ett litet kök med alla tillbehör. I hyran ingår allt. El, bredband, parkering, värme. Buss nr 60 tar dig till centralstation på endast 7 minuter och den bussen går i snitt var 7:e minut. Sedan går två spårvagnar förbi lite längre ner på gatan så kommunikationen kan inte bli bättre. Tillträde snarast möjligast. Den står tom från och med söndag. Ring Kristoffer på 0738415087 för visning och mer info. Hyran endast 3300kr och då ingår som sagt allt.
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Kista

IKEA-säng. Köpt 2005, billigt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Känns onödigt slänga den, så vill sälja den. Inget fel alls men har köpt bättre säng själv och när man bor i lägenhet har man inte plats. Du lägger ett bud som täcker annonskostnaden. Om ingen bjuder över dig så får du den. Vi gör upp om en tid för avhämtning. Du får gärna ta med madrass och bäddmadrass, men vill du inte ha dem så slänger jag dem. Sängen är isärplockad för lättare transport.
0 kr
Blocket.se

Säng, soffa

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej, har du tänkt att slänga din säng och/eller soffa? Skänk den i stället till mig. Jag behöver inredning till min lägenhet, dåligt med pengar pga arbetslöshet, behöver lite möbler så jag kan ha min son hos mig i bland. Lite jobbigt att inte kunna ha honom när man inte har möbler. Det jag önskar är en stor säng och en soffa eller hörnsoffa. Om ni kan köra dom till mig är det ännu bättre(har inget körkort) är villig att betala lite för bensinen till mig. Bor i Tallkrogen/Enskede. Hör av er innan ni slänger sakerna, allt av intresse.
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Nora

Resesäng

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Helt ny Resesäng endast upptagen ur kartongen 1 ggr så vi skulle veta hur man monterar den när vi skulle ha den.... Vi trodde vi skulle behöva en resesäng men vi har inte varit ute och rest tyvärr och nu har den stått i förrådet till ingen nytta alls, bättre att denkommer till användning!! OBS!! Sängen förvaras i en väska som den ligger i och därmed super enkel att bära med sig!! Kartongen finns kvar den med!!! 500kr eller högstbjudande!! Nypris 800kr Mvh Milla
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Olofström

Säng

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
SÄNG SÄLJES Så gott som ny och bara använd i några månader. Säljes pga utlandsflytt. Har tyvärr inga bättre bilder då den är fint inpackad längst en vägg men jag lovar -fortfarande i mycket bra skick! Bäddmadrass Sultan Tårsta, 1.20cm bred. 4 cm tjock. Resårbotten Sultan Singås, 1.20cm bred, medel fasthet. 4 ben Sultan massiv ek, 20 cm. 1500kr eller bud. Det är i alla fall halva priset av sängen som jag tycker är rimligt för en så pass ny :)
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj