Quantcast
Till salu inom: ”

riedeck ull täcke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol st. 46

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu ett komplett Riedeck bäddset, knappt använt, innehållande bäddmadrass, täcke och kudde för endast 2000 kr, nypris 5000 kr. Det största fördelen med ull är att den isolerar både mot värme och kyla. Ullen hjälper dig att hålla en perfekt sovtemperatur och du svettas mindre. Ull är hygienisk och antiallergisk,hjälper mot värk och smärta. Vänligen ring då mailen är lånad, men om ni inte kommer fram via telefon maila så förmedlar vi kontakten.
Exlusiva Riedeck gör produkter i den finaste ullen, och garanterar dig en god nattsömn. www.riedeck.com Två styck madrasser/ bäddmadrasser ifrån Österikiska Reideck. Två stycken täcken, även de ifrån Reideck. Allt är för 90 cm sängar. Använda men i bra skick. Ifrån djur och rökfritt hem. Pris 500 kr för allt.5 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komplett säng (utan stome) från Riedeck i Ull säljes. Det som ingår är följande: Täcke i Ull 140x200 Kudde i Ull 40x80 Bäddmadrass i Ull 90x200 Madrass Body Wave 90x200 Samt en Pläd som fortfarande är ouppackad. Inköpt i sommras för totalt 20000 kr och säljes nu för halva priset. Madrassen är i skumgummi som har två olika hårdheter beroende på hur man har den vänd. Den följer kroppen och gör så man ligger oerhört bra för rygg och svank. En säng i Ull och utan fjädring är som att sova på en bit av himmlen. Garanti bevis och skötselanvisning från Riedeck medföljer. Garantin gäller i 5 år.
Söker du en varm täcke eller pläd? Har du reumatism? Har du det kallt om kvällarna eller nätterna? Har du ömma leder eller ryggont? Har du alltid önskat att du spenderat lite extra på ett rejält bra och varm täcke? Du har hittat ditt drömtäcke! Här får du ett äkta täcke gjort av fårull från Riedeck! I priset ingår även en riktigt fin pläd med mönster. Även den gjort av äkta ull. Endast täcket kostar 9999kr ute i marknaden och pläden kostar 2500kr nypris. Men du får båda för 4000kr, mer än halva priset! Du är varmt välkommen till Spånga!
Madrass, kudde och täcke av österrikisk ull från Riedeck. Obetydligt använt.