Quantcast
Till salu inom: ”

täcke ikea 365 mysa 220x240 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg
Spjälsäng

Alingsås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt nytt täcke från IKEAIKEA 365+ MYSATäcket är av storlek för en dubbelsäng och har måtten 240 gånger 220 com. Ej använt enbart uppackat. Köptes 27 december 2010 (kvitto finns). Säljes på grund av felköp. Nypris 879 kr Mitt pris 500 kr "Beskrivning från IKEA: Grundfunktioner - Ett tjockt, tungt täcke av cellulosa- och syntetfibrer för dig som ofta fryser och föredrar ett varmt täcke. - Fyllning av 50% lättskött modal suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten. - Dold dragkedja; gör det möjligt att dela täcket i två delar för att underlätta vid tvätt. - Fyllning av 50% polyester hålfibrer som ger täcket en mjuk och luftig känsla. - Lättskött yttertyg i lyocell/bomull; andas, suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten."
Ett helt nytt, IKEA MYSA 365+ värmegrad 4, ett mellantjockt täcke av cellulosa- och syntetfibrer för dig som varken är för varm eller för kall om natten. Längd: 220 cm Bredd: 240 cm Grundfunktioner - Ett mellantjockt täcke av cellulosa- och syntetfibrer för dig som varken är för varm eller för kall om natten. - Fyllning av 50% lättskött lyocell suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten. - Fyllning av 50% polyester hålfibrer som ger täcket en mjuk och luftig känsla. - Lättskött yttertyg i lyocell/bomull; andas, suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten. Yttertyg: 55% lyocell, 45% bomull Stoppning: 50% lyocell, 50% polyester Skötselråd: Vattentvätt 60°C. Ej klorblekning. Torktumling, normal. Ej strykning. Kemtvätt, normal.
Säljer lite av varje som kanske passar i ett barnrum, till paketpris 160kr för allt. Ikea täcke, tror det är mysa gräs som är tunt med värmegrad ett. 150x200cm. Helt ny exklusiv turkos stoldyna med knytband till inne eller utemöbler, med måtten 45x45cm. Helt ny oanvänd grön nätkorg till tex förvaring av leksaker eller som tvättkorg. Den har handtag och kan vikas ihop till ett platt litet paket. Två blommiga filtar el. plädar, en grön och en turkos, med måtten 160x130cm. Dessa är tvättade en gång men i princip oanvända. Skickas ej!
Hej, Säljer ett stort, tjock och varmt täcke från Ikea i serien mysa 365. Värmegrad 4. I måtten 240*220cm. Täcket är mycket lite använt och i fint skick, dock finns en liten te fläck som uppkom när minstingen skulle servera mamma frukost på sängen :) Nypris: 699kr. Säljes för 250kr. I priset ingår även 3st fina påslakan med 6 st tillhörande örngott inköpta från Ikea och Hemtex. Välkommen att höra av dig vid intresse! Med Vänlig Hälsning, Emma
Täcke Ikea 220 x 240, Mysa 365+, lite använt (för varmt). Inköpt 23/5 2012.