Quantcast
Till salu inom: ”

rolex replica sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klockan är en s.k. swiss replica, dvs. en enormt välgjord replikation av originalet.Tillverkad av endast de bästa delarna och absolut ej att jämföra med kopior folk tar med sig hem från charterresan till Thailand. Närmare originalet kommer man inte.*Eta-25 urverk av automattyp. Klockan dras upp av armens rörelser och sekundvisaren "flyter" fram. Samma urverk sitter i äkta Omega och Tag Heuer klockor. Detta gör att du kan serva klockan hos en urmakare. *Ringen är Vridbar motsvarande som på originalet med exakta klick.*Flytande sekundvisare * Förstoringsbubbla över datumfönstret.*Hackmekansim, sekundvisaren stannar när kronan skruvas ut.*Utförd i 316-stål och 440-stål , skruvade länkbitar. Rostfritt.*Repfritt safirglas.*Korrekt vikt.*Korrekta stämplar och markeringar.*Vattentät med gummiring och gummipackning.*Laseretsad krona i glasetÄr självklart helt ny och oanvänd, är dessutom inplastad. Är skyddad med plast på urtavla och länk. Klockan finns i olika färger. Har även Rolex Daytona med vit och svart urtavla. Maila eller ring vid intresse så svarar jag på frågor!!Så länge annonsen finns kvar finns objektet kvar.
Hej jag säljer en rolex submariner replica i helguld. En bra replica, med automatisk ureverk ETA 25. Hackmeckanism klockan stannar när kronan skruvas ut. Riktiga skruvar i länken, korrekt vikt och känsla som orginalet. Lasergraverad krona i glaset, repfritt safirglas. Hör av dej om du är intreseerad klockan levereras med rolex-box och rolex-sigill.
Säljer min Rolex GMT master ii Pepsi, replica, kopia.Klockan är i mycket gott skick och säljs med tillhörande natoband.
Replica av en Rolex Submariner. Mycket fina detaljer och ett Schweiziskt urverk. Fler bilder kan skickas vid önskemål!
tjena har en splitterny rolex daytona replika med original förpackning.riktigt bra replika bra tyngd går knappt se eller kännaom den är riktig ller inte