Quantcast
Till salu inom: ”

rollator säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Innomhusrollator från Trustcare i toppskick säljes. Lätt att fälla ihop och transportera. Står själv då den är ihopfälld. Mått och vikt. Handtag 78-90 cm Brickhöjd 68cm Längd 63cm Bredd 54cm Vikt 6,5kg Nypris 1.795
Fick en rollator i present på min 25-årsdag och känner att jag nog orkar med något år till innan den behövs. Lägger därför ut den här så någon annan kan få nytta av den. Modellen är av äldre sort och har två hjul fram och två stöttor bak (se bild). Ett hjul har en liten spricka annars är det inga fel på den, funkar bra och är riktigt bra då man kan ändra höjden och svänga runt på en femöring. Denna tingest säljes för 100kr eller högsbjudande.
Carl-Oskar, en svenskdesignad rollator med stora hjul. Har ett förzinkat chassi för att stå emot rostangrepp och ett ledat chassi som ger en mjuk och följsam gång. Stora kullagrade hjul gör det lättare att ta sig fram. Höjd 64cm Bredd 62cm 77-95cm 30cm Hjuldiameter Så gott som oanvänd. Fint skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jazz är en ny generation rollatorer som håller hela vägen. Den har en elegant design med smarta funktioner. Enkel höjdjustering av de ergonomiska handtagen liksom det inbyggda bromssystemet är bara några få egenskaper som gör denna produkt unik. Passar för både inne och utebruk. Maxvikt Sitthöjd Bredd Handtagshöjd Hjuldiameter Vikt 130kg 60cm 62cm 75-97cm 20cm 7,8kg
Vi är en familj på 3 personer. Jag helen är 46 år och har fast jobb på NUS. Min son är 15år. Med oss bor min mamma som är 72 år och går med rollator korta sträckor. Vi önskar oss att hyra ett hus kring umeå. Vi bor nu i hus i hjuken vindeln. Det är lite lång resväg så vi önskar komma närmare. vore glad om någon hörde av sig till oss.