Till salu inom

"rollbox målarlåda säljes"

Götene
2 dagar

Målarbox/rollbox

3 500 kr
Blocket.se
Östhammar
2 dagar

Rollbox

1 900 kr
Blocket.se
Uddevalla
28 dagar

Konstnärsmaterial (kilramar)

550 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Rollbox, målarmaskin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Målarmaskin / rollbox Hjälpmedel som sparar tid och underlättar vid nymålning av lister, fasad- och staket-virke m.m. Man fyller baljan med färg och drar panelen/virket genom en färgbehållare med 3 rollar. Rollboxen är använd till målning av ett hus och köptes förra sommaren. Den säljes för 3500kr utan rollrar. Nypris ca 5000 kr. Gå gärna in på följande länkar för att se hur rollboxen fungerar. http://www.rollbox.se/ http://www.anti-corrosion.com/produkter/ovrigt/plankstrykare.html Bilden är inte på vår rollbox, men den är av samma fabrikat och har rester av färg på sig.
3 500 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Östermalm

Atelje staffli från MABEF + målarlådor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sällsynt, dubbelsidigt atelje staffli (M/35) från kvalitetstillverkare "MABEF", Italien. Du kan måla flera tavlor samtidigt på det och när du inte använder staffliet kan du fälla ihop det och ställa undan. Mer praktiskt kan inte bli! Staffliet är i ny skick, användes sparsamt en kortare period. Nypris 1.975kr, säljes nu för 1.600kr Mått: h 200cm (max mått), b 50cm, d 52cm. Maximal dukstorlek 140cm. Läs mer om staffliet, dess finesser mm på http://www.mabef.it/download/pdf/M-35.pdf Detta finns också till salu: * Rysk proffs. målarlåda i bok med palett och lockhållare, mått 40x25cm, 7 fack, med öglor för axelbälte, bra skick, passar för att ta med sig och måla ute i naturen i akvarell eller olja. Pris: 250kr * Målarlåda Dekorima i bok, mått 34x25cm, 5 fack, större oljefläck inuti i en fack men passar ändå bra att ta med sig och måla ute i naturen. Pris: 150kr Flera bilder kan mejlas. Alla varor finns att hämta snarast på Östermalm.
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lysekil

Plankstrykare Rollbox målarlåda

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Oanvänd Rollbox/ målarlåda säljes. Ett otroligt snabbt sätt att måla fasadpanel eller staketbrädor. Du målar en bräda på 10-15 sekunder på alla sidor! Du kan göra ca 300-500m panel i timman. Rollarna och lådan har aldrig använts. Nypris var ca. 4.500 kr. Jag säljer den för 2.800 kr, inklusive frakt till Sverige med DHL (har den här i Tyskland)! Mer info på http://www.rollbox.se/ eller http://www.anti-corrosion.com/produkter/ovrigt/plankstrykare.html
2 800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj