Quantcast
Till salu inom: ”

rombouts zinzino kaffemaskin med pods säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Line 6 X3 Pod

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min kaffemaskin från Zinzino. En helmanuell kaffemaskin i en läcker ljusgrön färg. Knappt använd. Säljes pga att jag dricker alldeles för lite kaffe. Kaffet är utsökt, ekologiskt och väldigt lätt att göra. På 1 minut har vi ett fantastiskt gott kaffe :) Levereras i originallådan. Finns även Britafilter att köpa till, och kalkrengörning. För 200 kr extra får du 4 stycken Britafilter och 5 stycken kalkrengöring, 3 paket kaffe (12 pods i varje) 1 paket te, tre paket öppnade te och en fin låda att lägga podsen i. ( Värt ca 600 kr. ) För mer info kontakta mig gärna på mobilen eller via mail.
Jag säljer två kaffemaskiner från företaget Zinzino. 1, halvautomatisk expressomaskin arbetar med 16 bars tryck och gör 2 expresso i minuten. Den har ett brita-filter som renar och mjukgör vattnet direkt. Lägg i en pod, vrid bryggenheten på plats och välj liten eller stor expresso med en knapptryckning, klart. Jag själv är mycket nöjd med maskinen, finns 16 olika kaffepods att välja mellan. Te finns i ett mindre sortiment. Ordinare pris 3990:- Nu för 1990:- Podsen som tillhör kaffet/te kan köpas på http://www.zinzino.com Det finns även en andra maskin att köpa som är lättare variant med samma pods. Ordinare pris 2490:- Nu 1200 :-
Kaffeapparat "1,2,3 Spresso" i fint skick av märket Rombouts. Användningen är helt automatiserad och nyttjar "pods", kapslar. Det krävs bara ett knapptryck för att sätta in och ta ut podsen. Ingenting fastnar och det blir inget kaffespill. Pumpen stänger för extraheringssystemet och när tillräckligt tryck blivit uppnått pressas vattnet genom kaffet. När sedan fjädern öppnar systemet kastas podsen automatiskt ut. Maskinen är försedd med ett BRITA Water Technology-vattenfiliter. BRITA-vattenfilter reducerar substanser i vattnet som påverkar dess smak och lukt och även tungmetaller som bly och koppar. Smaken och utseendet på varma och kalla drycker förbättras. Kaffepods finns att beställa på exempelvis Zinzinos hemsida. Zinzino är ledande inom konceptet hemmacafé. Det finns ett stort urval av olika kaffesmaker/typer bland annat Fairtrade-märkt. Läs mer om kaffet och Zinzino i denna PDF-broschyr: http://www.zinzino.com/web/wp-content/uploads/2013/06/zz_SEwebb1.pdf
Kaffemaskin från Zinzino, ett år gammal. Gör väldigt gott rättvisemärkt kaffe. Maskinen är halvautomatisk vilket innebär att man kan välja om man vill ha en stor eller liten kopp. Det medföljer en mjölkskummare som också är automatisk. Espressomuggar följer också med, 6 vita med fat, 6 svarta med fat. Dessa helt oanvända. 243 kaffekapslar (podar) medföljer. Kaffet är ekologiskt och rättvisemärkt. 2 flaskor syrup med smakerna kardemumma och den andra med chai.
En manuell kaffemaskin till Rombouts och Malongos exclusiva pods som säljs av Zinzino i Sverige. Alla deras pods är fairtrade märkta och fyllda av aromrikt kaffe. Vi säljer vår maskin på grund av platsbrist. Maskinen är lite över 2 år gammal och fungerar perfekt.