Till salu inom

"babynest sleepyhead deluxe överdrag säljes"

Borås
Igår

Wilk Delux 400 HKT -91

40 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Diverse barn/baby prylar

100 kr
Blocket.se
Igår

Howardsoffa Deluxe inkl. fo...

7 500 kr
Blocket.se
Simrishamn
Igår

Soffor

500 kr
Blocket.se
Bromma
5 dagar

Babynest bärsjal overall åk...

1 500 kr
Blocket.se
Örebro
7 dagar

Babynest / Sleepyhead Deluxe

700 kr
Blocket.se
Täby
8 dagar

Babybjörn One Air, Sleepyhe...

800 kr
Blocket.se
Lund
15 dagar

Babynest Sleepyhead Deluxe+...

400 kr
Blocket.se
Igår

Regnskydd

50 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Skötbädd Mumin - Sleepyhead - Babysitter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Sleepyhead Enfant-Terrible babynest. Militärgrön, mosstone deluxe cover, brodyr: balzing orange Pris: 400 sek Rätt Start Skötbädd Mumin är en mjuk skötbädd gjord av akryl med två fasta sidor. Avtagbart, tvättbart överdrag. Mått: 49,5 x 65,5 cm. Färg: mörkblå Pris: 100 sek Titanium Baby - babysitter, helsvart Babysitter Titanium Ställbar rygg och fotstöd. Låg vikt. Bärhandtag, kan ändra lutning och användas som gunga eller fast, avtagbar och tvättbar klädsel, mått 76x49x24 Pris: 200 sek
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Babynest- Sleepyhead Deluxe

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Sleepyheads babynest är tillverkade av speciella material som kallas anti-microbial för att ge det nyfödda livet en partikelfri omgivning. Användes först till för tidigt födda men utvecklades sedan vidare ut till vanliga marknaden. Både överdrag och invändiga material är enkla att tvätta. Passar i babysängen på BB så går att använda överallt från första stund! Inköpt på babyproffsen för 8 månader sedan för ca 1200:- Den är i mycket fint skick. 400:-
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Falköping

Sleepyhead Deluxe Babynest

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Perekt för din lilla bebis att ligga i och känna sig trygg mellan mamma och pappa i stora sängen. Den kan också användas i t.ex. spälsängen, eftersom den kan upplevas väldigt stor i början. I soffen då den är lätt att förflytta med även en sovandes bebis i. Tål maskintvätt. Avtagbart överdrag. Nypris: 1195kr Mitt pris: 500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Sigtuna

SLEEPYHEAD DELUXE (Baby madrass)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
SLEEPYHEAD DELUXE, med utbytbart överdrag. Sleepyhead babynest är perfekt både i hemmet och på resan. Låt ditt barn ligga tryggt och skyddat i din säng, ha den som mysig insats i spjälsängen/vaggan, ta med som resemadrass på semestern, använd som skötunderlag eller låt din bebis leka i den. Sleepyhead är tillverkad i antibakteriellt material som andas och kan tvättas i maskin. Sparsamt avnänd och helt utan fläckar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

Babynest Sleepyhead

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer vårt knappt använda babynest Sleepyhead delux. Jag var supernöjd med den. Den kan även användas som en portabel säng för den första tiden. Den är i fint skick och nytvättad inför försäljning. Avtagbart överdrag som tål maskintvätt 60 grader. Nypris ca 1200 kr, säljs nu för 650:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
650 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj