Quantcast
Till salu inom: ”

ronderings skul ipo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sjutton
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fastighetsdrift rondering underhåll av fastigheter. Nilsson Shipping ansvarar för tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll i kunders industri eller kontorsfastigheter. Övriga tjänster inom fastighetsdriften är inomhusklimat- och energioptimering. I ett driftavtal kontrollerar vi dina tekniska installationer under rondering. Du har full kontroll och insyn, men får samtidigt mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Du och dina hyresgäster får bekymmersfrihet, bra inomhusklimat och samtidigt bra driftekonomi. Vid behov samordnar tekniker och montörer från olika teknikområden för att leverera en effektiv lösning av hög kvalitet eller så använder vi oss av fastighetsägarens tekniker som är inkörda på fastigheten. Drift och underhåll innebär att vi tar hand om ditt system för värme, kyla, ventilation, el och VA. Vi hjälper dig att sänka energikostnaderna och minska din fastighets negativa påverkan på miljön.
Jag ska nu sälja min oerhört sköna och bekväma soffa. Den har memoryfoam stoppning som formar sig efter hur man sitter och anpassar sig efter kroppen. Den är klädd i ljusgrått/beigt slitstarkt tyg och två kuddar i samma tyg medföljer. All klädsel går att tvätta. Den har breda och stora armstöd som går att använda för avlastning. I det ena armstödet finns en inbyggd Iphone/Ipod-docka som fungerar som laddstation och har en AUX adapter som går att koppla till stereoanläggningen. Soffan är köpt på A-möbler i Skövde. Jag har haft den i ungefär 18 månader och ska nu sälja den för att jag har beställt en ny. Måtten: Längd 315 cm Bredd 100 cm Divan 160 cm Har man väl satt sig i den vill man aldrig resa sig!
Biljetter till Thomas Ledin 8 augusti 2014 på Skule Naturscen i Docksta! Entré/Onumrerat 585 :- Tips: Välj faktura och betala 14 dagar efter Ni fått hem biljetterna! ***Läs mer och köp via www.biljettnu.se*** Du kan betala mot faktura eller dela upp betalningen samt betala med de flesta betal- och kreditkort eller via säkerhetsdosa från Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken. * Alltid äkthetsgaranti på biljetterna! Biljett Nu är ett registrerat aktiebolag och startade redan 1998. Biljettbutiken finns även i centrala Stockholm. Kundtjänst 0771-77 66 00. Läs mer på www.biljettnu.se * Köp biljett direkt online dygnet runt! (Bokningar kan INTE göras per e-mail.) * Reservation för att uppgifterna på Blocket kan vara inaktuella p.g.a fördröjningar i deras uppdatering av annonserna. Om du inte tidigare har handlat via Biljett Nu - bekanta dig gärna med sajten och betalvillkoren etc, i god tid före köp.
iphone A1238 160 GB med USB kabel 250kr ----- ipod touch 32gb WiFi med usb kabel 250kr .... ipod A1320 16 GB med USB kabel 150kr .. !!!!! OBS !!!!! Ring: Vardagar mellan: 15:30 -21:00 Helger mellan 08-21 ** Mail fungerar alltid ** .första till kvarn Så länge annonsen finns kvar, så finns varan kvar. ***** Kan ev skickas om pengar förs över till mitt konto / swish -- Frakt 30kr
6 st. hopfällbara Ebinger ronderings skul säljes. Mycket bra skick. Användes för skyddsträning.