Quantcast
Till salu inom: ”

parajumper long bear xs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damen skor

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Hejsan Jag säljer en parajumper long bear som jag precis köpt, anledningen till försäljningen är att den var för liten tyvärr då det är den jätte fin jacka. Den förra ägaren hade köpt den på NK i göteborg för 7200, jag köpte den för 4300 och nu säljer jag den för 4000 då jag inte använt den. Har ni frågor svarar jag gärna på dem via mejl eller sms
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Hej! Nu säljer jag min snygga Parajumper Longbear pga att jag fått jobb i Barcelona. Jackan är endast använd under förra vintern då den köptes på Sealife på Kungsgatan. Jag själv har vanligtvis strl 36-38 i kläder, och den sitter perfekt. Nypris: 8000kr. Du får den nu i nyskick för 6000kr! Först till kvarn helt enkelt :)
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min parajumper long bear som är köpt direkt från parajumpers hemsida. Köpt i december 2013 och kom tyvärr inte till mycket mer användning än 5/6 gånger. Jackan är från flick barnavdelningen och är i strl 12, vilket motsvarar vuxen XS men även någon som är en liten S. Jackan är köpt för ca 6000 och jag säljer den för halva priset för att jag tyvärr inte hittar kvittot på den. Garanterar authenciteten. Priset är prutat och klart!
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min superfina beiga Parajumpers Long Bear i strl. Xs, köpt på Johnells. Jackan är mycket sparsamt använd under två säsonger och är helt i nyskick Har även precis haft iväg den på kemtvätt så den är fin och fräsch inför vintern. Vid en mycket snabb och smidig affär kan jag tänka mig att diskutera priset något.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer nu min parajumper long bear i beige färg storlek XS, passar även S ( är själv 172 cm med vikt på 65kg). Jackan köptes från Johnells slutet på år 2012, och har använts i två vintrar. JAckan är fortfarande i bra skick då den kemtvättats och används med försiktighet. Köpt för 7747 kr, säljs nu för 4800 kr, med kvitto. OBS endast seriösa köpare