Quantcast
Till salu inom: ”

rosa mobilskal victoria secret säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baskrar i ylle

Göteborg
Rosa Gåband

Södertälje
Gant tröja

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. 36 (S), dam Bikini från Victorias Secret, USA. Består av tre delar, två underdelar och en överdel. Överdelen: small, underdelarna: medium. Alla delar är rosa och- vitrandiga. Ring eller maila gärna om något är oklart. Helt nya, och självklart aldrig använda. Äkta. Det går bra att hämta varan här, men jag kan även skicka den via posten. Köparen betalar i så fall frakt.
Jag säljer nu mina Iphone 4 skal, alla är använda men i bra skick. De i mitten är äkta Victoria's Secret skal köpta förra året och knappt använda, inköpta för ca 500 kr. Jag säljer alla skal tillsammans för 250 kr. Då är det alltså ett blommigt, ett I love Malta, två Victoria's Secret, två chokladskal, ett Storbritannienskal, ett rosa och ett rosa med skosnören silikonskal, ett prickigt plånboksskal och ett skal med nitar. Frakten kommer att kosta 30 kr. Om du bara vill köpa vissa skal så kan styckpris diskuteras via mejl.
Här fick jag ett nytt mobilskal från Victoriasecret. Men.. Jag hade iPhone.. Så fick jag detta skal, har någon än sånhär mobil? Ring eller mejla mig. Precis nytt mobilskal från Victoria secret.