Quantcast
Till salu inom: ”

rotel säljes

Rotel RSP-1570

Kalmar
Rotel RB1070

Västra Götalands län
Rotel RA-1592
F
Västerbottens län
Rotel RC-980BX

Skåne län
Rotel

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer en Rotel RCD-06 CD-spelare i mycket fint skick. Inköpt -06 tror jag, ingen garanti kvar alltså. Snygg stilren och välljudande pjäs. Under tiden jag haft den har jag spelat extremt lite på den tyvärr. Alla grejjer som följde med finns förutom lådan. Har kört den tillsammans med en Rotel RA-06 och har varit riktigt nöjd med CD-spelaren i kombination med förestärkaren. Det är alltså bara CD-spelaren jag säljer. Perfekt insteg om ditt system saknar en kompetent CD. http://www.rotel.com/uk/products/ProductDetails.htm?Id=493 Säljes till förmån för barnvagn. Provlyssning självklart.
BW-pocket. Tryckt 1997. 268 sidor. 18x11cm. Mycket gott skick. Översättning: Anders Bellis. Utdrag ur förlagets presentation: Jane Tennison är kriminalöverkommissarie och den enda kvinnan på mordroteln. Vägen dit har varit svår, varje steg uppåt misstrott och ogillat av hennes manliga kolleger. Efter arton månaders pappersarbete får hon äntligen ansvaret för en utredning - ett ovanligt brutalt mord på en prostituerad kvinna. Motståndet bland mannarna på roteln är kompakt. Desto starkare blir Janes föresats att visa vad honb går för, att få revansch och respekt.
Nybesiktad,nyskattad.Bilen har dragkrok,bra bruksbil.Nyservad,oilja,+filter, tändstift,kamrem ,tändkablar,fördelarlock,rotel och tändspole.. Extrauppgifter Märke: Volvo Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 244 Hästkrafter: 110 Hk I trafik: 1985-11-21 Motorstorlek: 2315 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 209 g/km Färg: Blå
Albert Bonniers Förlag. 2000. Inbunden med skyddsomslag. 260 sidor, 22,2x16cm. 470 gram. Mycket gott skick. En svart plastsäck flyter tidigt i maj upp under en hängpil på Vårbyfjärdens södra strand. En ung kvinna har blivit brutalt mördad och dumpad i vattnet. Vad har egentligen hänt, och varför? Att ta reda på det blir en sak för Kristina Vendel, 33 år och nyutnämnd chef för Huddingepolisens rotel 6, och hennes stab. Det hon tvingas ge sig in i kommer att beröra henne starkt. Existentiella frågor tränger sig före rationella. Theodor Kallifatides tänjer ännu en gång sina gränser och skriver en kriminalroman. Ett enkelt brott är oavlåtligt spännande, underhållande och känslostark.
Stereo tuner/radiodel Rotel RT-850, en del år på nacken, men knappt använd. Har AM/FM band med digital snabbinställning och åtta stationsknappar för lagrade stationer. Visning av signalstyrka. Ett snyggt bygge med vikt på 3,8 kg som gör sig bra i en hifi-anläggning och lyfter radiolyssnandet till en ny nivå, inte minst om man kostar på sig en utomhusantenn. Köptes för cirka 2000 kr och nu säljer jag den för facila 500 kr plus frakt om den ska skickas.

... eller prova att söka på rotel slutsteg