Quantcast
Till salu inom: ”

japansk spets säljes

Tidigare annonser till salu

Jag skulle vilja para min ögonsten Kenzo med en renrasig Japansk Spets tik. Kenzo är en jättefin hund på snart 2 år ( 25:e januari) Han har blivit utställd en gång, men fint resultat, men fler gånger ska det bli. Han har självklart stamtavla, med fina föräldrar. Kenzo älskar allt och alla. Han är en glad och aktiv hund. Mina krav är att din tik ska vara renrasig, ha stamtavla och helst att du ska bo nära Kiruna. Jag vill endast ha seriösa svar! Pris diskuteras. Maila mig för mer info
Japansk spets säljes pga tidsbrist, vi har inte möjlighet att ge honom den tid han behöver. Han är ca 7 månader. Han är rumsren och vaccinerad. Han är chipmärkt. Han är jätteduktig och lyder bra. Han älskar att leka och är van vid barn. Han är mycket sötare i verkligheten än på bilden, men vi lyckades inte ta en bra bild på honom. Vi säljer den billligt för att den inte har någon stamtavla, men han är 100% renrasig
Hej vi kan inte längre ha kvar våran hund på grund av att Molle gillar inte barn och det fungerar inte riktigt med våra barnbarn, problemet är att han är väldigt rädd för barn. Molle är 8 år nu i sommar och han är en jätte go och snäll hund. Han skulle passa perfekt i ett hem med ett äldre par eller någon utan små barn. ENDAST ansvarsfulla och seriösa hundälskare kan göra sig besvär. Pris kan diskuteras. Mvh Emelie Ni når mig hela dagarna på 0708619530.
Måste tyvärr hitta ett nytt hem till min hanhund Pepsi. Han är en renrasig kastrerad japansk spets på 5 år. Han är vaccinerad och registrerad m.m. Han vill ha ett lugnt hem utan barn, litar inte riktigt på barn. Gärna någon som har hundvana. Han älskar långa promenader och att springa lös i skogen. Jag vill att vi ska ha god kontakt så jag vet att allt går bra. Vid intresse maila mig gärna där du berättar om dig själv och din hundvana. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Japansk Spets tik, snart 2 år gammal söker ett nytt aktivt hem! Funkar jättebra med barn och andra hundar! Säljes för att hon inte skall gå i avel! För mer info skicka ett mejl där du berättar mer om vad du/ni har att erbjuda så berättar jag mer om Alice! Mejl utan tel.nr besvaras inte och det är INTE först till kvarn som gäller! Så länge annonsen finns kvar finns Alice kvar.