Allt till salu inom "japansk spets"

Sortering:
Örebro
7 dagar

japansk spets/pomeranian

16 000 kr
Blocket.se
Örebro
18 dagar

japansk spets/pomeranian va...

17 500 kr
Blocket.se
Årjäng
1 månader

Hundvalp Papillon/Japansk s...

7 000 kr
Blocket.se
Älmhult
2 månader

Japansk Spets tik med stamt...

22 000 kr
Blocket.se
Älmhult
2 månader

Japansk Spets Tik Med Stamt...

18 000 kr
Blocket.se
Nybro
3 månader

Reaktiv hund letar nytt hem

1 000 kr
Blocket.se
Butik Kronobergs län
14 år

Phantom Quest Corp - Del 1

Hyrahyra.se
Butik Blekinge län
14 år

Phantom Quest Corp - Del 2

Hyrahyra.se
Butik

Säkerhetskniv

67 kr
NYTT Bolist

Tidigare annonser till salu

Natur och djur  ·  Kiruna

Japansk Spets hane till parning

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag skulle vilja para min ögonsten Kenzo med en renrasig Japansk Spets tik. Kenzo är en jättefin hund på snart 2 år ( 25:e januari) Han har blivit utställd en gång, men fint resultat, men fler gånger ska det bli. Han har självklart stamtavla, med fina föräldrar. Kenzo älskar allt och alla. Han är en glad och aktiv hund. Mina krav är att din tik ska vara renrasig, ha stamtavla och helst att du ska bo nära Kiruna. Jag vill endast ha seriösa svar! Pris diskuteras. Maila mig för mer info
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Klippan

Japansk spets

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en underbar Japansk spetstik på 5 år som söker ett nytt hem. På grund av osämja i flocken har vi bestämt oss för att hitta ett nytt hem till "Wilda" Kannibalen's Dizzie Shadowmoon. Hon älskar människor, är frisk & sund. En riktig liten clown Helst som ensamhund. Om du är intresserad eller vill veta mer, är du välkommen att höra av dig på 0435/442418 el 0709/526776 www.kannibalenskennel.se
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Hund på 3 år måste bort pga flytt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En blandis på 3 år (Jack russel & japansk spets) Han är väldigt busig och behöver mycket tid , tiden jag inte längre har . Vill ha någon seriös som kan mycket om hundar för han trivs inte med vem som helst. Speciellt någon med hus eftersom han gillar naturen och att vara utomhus. Han har aldrig gillat barn så jag rekommenderar inte det, Han blir stressad. Hoppas på att få hitta någon som han trivs med så han slipper lida.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Simrishamn

Underbar Shitzupojke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Min mamma är renrasig shitzu o pappa är shitzu/japansk spets,båda vackra o gladlynta.Jag blir den perfekta familjehunden som ej är skällig och som är långhårig utan att fälla.Redan nu är jag en personlighet,lekfull och nyfiken.Jag är leveransklar 18-25 februari,fyller 8v. den 18 februari.Vill du ha mig som din bästa vän så kom o hälsa på och tinga mig mot en handpenning a´ 1000:-.Vid leverans är jag vetrinärbesiktigad,avmaskad 2ggr. vaccinerad samt chipmärkt.Endast per telefon.priset kan diskuteras.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Japansk spets

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Japansk spets hane ca 3 år säljes pga osömjan i flocken och för att familjen måste flytta och får då mindre plats. Jag van vid barn och andra hundar och snäll utställde ett antal gånger och pappa till ett par kullar med bra utställningsresultat. Älskar livet.. För mer info maila och berätta om dig och din familj och vad ni kan erbjuda våran kille som är värd så mycket. Svarar endast på seriösa svar Glöm inte telefon nr så jag kan nå er. Välkomna.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj