Quantcast
Till salu inom: ”

rottingstol ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

1. Fina rottingstolar från Ikea med kromade ben. Finns ej längre att köpa. Fint skick men på en stol har det gått upp en reva i flätningen i ryggstödet. 150 kronor för båda. 2. Ikea bord "malm" i ek. Ett lite större, typ soffbord och ett hälften så stort. Typ sängbord eller sideboard. 150 kronor för båda 3. Matbord Ikea i Björk. Jätte praktiskt och nätt matbord som går att göra dubbelt så stort genom att vika ut det. Perfekt skick. Väldigt bra i mindre kök. 200 kronor
Dags för en liten rensning på vinden. 1. Vardagsrumsbord med kakel i skivan 50 kr 2. Rottingstol med stålben 50 kr 3. Skrivbord med 2st lådor 50 kr 4. IKEA fåtölj 50 kr Hämtas på plats och ni når mig bäst via mail!
Säljer en IKEA Månstad bäddsoffa. Finns tre ljusare fläckar på soffan efter att jag tvättat bort fläckar från innan. Behöver nog en tvätt med möbelschampo. Har haft en filt på soffan senaste året men finns klädsel och köpa på nätet om man vill. Har haft hund och har katt nu. 500kr Rottingstol 150kr Skicka sms eller mail så hör jag av mig så fort jag kan.