Till salu inom

"ruckus mediaflex säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

TV och Projektorer  ·  Borås

Ruckus MediaFlex trådlös Tv

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). (Saxat från Telias hemsida Juli 2011). Inköpt 2011 Säljes pga flytt. Nypris (juli 2011) på Telia: 1395kr
1 000 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Jönköping

Trådlös TV Ruckus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). Kartongen till Ruckusen tror jag att jag har i källaren men är ej helt 100 på detta. https://www.tewss.telia.se/privat/adminpackage/setupPackage.do?productRef=/privat/tv/tillval/produkter/ruckus.product Mycket smidigt sätt att se på tv utan massa sladdar.
400 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Kalmar

Ruckus mediaflex N

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer 1 par Ruckus Mediaflex N för att kunna se på digitaltv genom ditt bredband på ytterligare en TV! Som nya och Fungerar utmärkt och har använts till Telias digitaltv. Manual och övriga tillbehör medföljer självklart! enkel att koppla in och bara å köra! Nypris idag på telias hemsida: 1395kr Mitt pris: 900kr pok! Spara 500kr!! Kan skickas men då betalar köparen frakten.
900 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Tranås

Ruckus MediaFlex N

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Passa på "helt ny" aldrig uppackad ur kartongen, säljes för 995 kr kvitto finns. Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Nypris 1395 kr Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv).
995 kr
Blocket.se
TV och Projektorer  ·  Kronobergs län

Trådlös TV TELIA Ruckus MediaFlex

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). Inköpt för 1395 kr. Säljer den nu, då vi har sagt upp vårt abbonnemang.
700 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj