Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). (Saxat från Telias hemsida Juli 2011). Inköpt 2011 Säljes pga flytt. Nypris (juli 2011) på Telia: 1395kr
Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). Kartongen till Ruckusen tror jag att jag har i källaren men är ej helt 100 på detta. https://www.tewss.telia.se/privat/adminpackage/setupPackage.do?productRef=/privat/tv/tillval/produkter/ruckus.product Mycket smidigt sätt att se på tv utan massa sladdar.
Säljer 1 par Ruckus Mediaflex N för att kunna se på digitaltv genom ditt bredband på ytterligare en TV! Som nya och Fungerar utmärkt och har använts till Telias digitaltv. Manual och övriga tillbehör medföljer självklart! enkel att koppla in och bara å köra! Nypris idag på telias hemsida: 1395kr Mitt pris: 900kr pok! Spara 500kr!! Kan skickas men då betalar köparen frakten.
Passa på "helt ny" aldrig uppackad ur kartongen, säljes för 995 kr kvitto finns. Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Nypris 1395 kr Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv).
Slipp sladden mellan digitalboxen och modemet. Ruckus MediaFlex N ser till att överföringen sker trådlöst mellan modemet och digitalboxen. Det gör att du enkelt kan placera din tv där du vill. Ruckusen är enkel att installera med Plug N Play, den har lång räckvidd och hanterar de höga hastigheter som krävs för att sända digital-tv (även hdtv). Inköpt för 1395 kr. Säljer den nu, då vi har sagt upp vårt abbonnemang.

... eller prova att söka på telias ruckus mediaflex