Quantcast
Till salu inom: ”

honda zoomer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Camera

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Golf -88 som är omgjord till en 91:a Bränslesnål småbil ifint skick. Servicedokumentation till 15 000 mil Kamrem bytt [100 mil sedan] - Sänkt eibach fjädrar - 15" alufälgar fina däck - Startspärr [larm] - Om så önskas Pioneer sterio cd växlare 6 skivor - Ej vinterkörd på 10år - Skattad och besiktad -Ev. byte honda zoomer eller äldre moped 13000:- el. högsta bud
Hej, nu var det dags för mig att sälja min HondaZoomer. Den är vit och är ifrån 2007. Mopeden är i perfekt skick och har bara gått 697 mil. Mopeden är riktigt bra och går som en klocka, startar alltid på direkten och har aldrig krånglat. Den drar endast 0,2 Liter milen och är väldigt lättmanövrerad. Säljes inklusive godkänt lås och vit hjälm i stolek M. Jag nås lättast på mobilen men är i skolan emellan 9-5 på vardagarna.
Automatisk växellåda, Du som vill skilja dig från mängden och ha marknadens modernaste EU-moped måste ta en titt på Hondas Zoomer. En helt öppen och oöm ramkonstruktion och med en motor av modernaste snitt. Bränsleinsprutning, katalysator och el-start trots avsaknaden av en traditionell startmotor. Mopedens ECG-alternator står både för strömförsörjning och start. Zoomern är en väldigt robust och driftsäker EU-moped. Det är också en av anledningarna till att postdistributören City Mail valt just Zoomer till sitt dagliga arbete. Ett gott betyg.
Dags att sälja min Honda Zoomer -07 uttagen 2009-04. Gått 202mil, servad vid 100mil. EU-Moped med 4-takt insprutning och automatisk växellåda. Väldigt billiga driftskostnader (ca 0,2l/mil blyfri 95). Även billigare försäkring en på vanliga Eu-mopeder. Går perfekt, aldrig trimmad. Erkänt driftsäker modell. Enda felet är repor som uppstått i garaget när en annan moped ramlade på den (se bild). Kan tänka mig att sänka priset vid snabb affär.
Dags att sälja denna trogna följeslagare på grund av studier på annan ort. Den är av 2008 års modell, har gått 305 mil och har inte krånglat något under den tid som jag har haft den. Ett sidostöd är inköpt och påmonterat. Dessutom så följer även en uppsättning Honda-originaldubbdäck med så att man kan susa runt på den året om ifall det önskas. Hör gärna gärna av dig ifall du undrar något eller är intresserad!