Allt till salu inom "rullator"

Sortering:
Rullator
Gävle
3 dagar

Rullator Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
rullator
Halmstad
4 dagar

rullator Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Uppblåsbar Rullator
Butik

Uppblåsbar Rullator

139 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 46

Tidigare annonser till salu

Statist : Två äldre damer sökes till humorinspelning på måndag 10:e sep.

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi söker två äldre damer. Fördel om du kan ta med din egen rullator, dock inget krav. Inspelningen sker måndagen den 10:e september i Stockholm. Inspelningen bör inte ta mer än 3 timmar. Ersättning 350kr. Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
Hyresrätter  ·  Hägersten

1.5:a, 47kvm, Junkergatan 23, Hägersten

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lägenhet på mark plan. Går utmärkt att komma in källarvägen utan att gå i trappor. Även med rullstol eller rullator. Ingen granne på samma plan. Det är alltid lite liv och rörelse med tanke på att lägenheten ligger framför tunnelbana och ett litet centrum. Trevlig lägenhet för dig eller er som vill ha litet men ha affärer och t bana nära till hands.. Köket är så pass att det får plats bord och har plats för 6 personer sittande bekvämt. Sovalkov och vardagsrum, stort badrum. Balkong. Trevligt område.
4 300 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Ludvika

Renault Clio 1.4RN -93

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu ska Mor sluta köra bil, därför ska hennes fordonspark avyttras. Det är en fin vit liten Renault Clio, välskött som ej gått många mil. Att den är minst sagt tantkörd behöver väl ej påpekas, i och med att tanten ska köra rullator i fortsättningen. Nybesiktad, ombesiktad på grund av backning på ett dåligt hjullager och en dålig spindelled. Eftersom den är tantkörd, är bromsarna nybytta på grund av rostangripna skivor, Nytt batteri, nya kol i startmotorn, nästan nytt avgassystem. Motorvärmare, Sommar och vinterdäck.
6 000 kr
Blocket.se

Statist : Kvinnor och män 85-100 år till reklamfilm!, Lön: 999 kr

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi söker män och kvinnor till en reklamfilm som är mellan 85-100 år. I reklamfilmen ska du gå med rullator eller käpp. Inspelning några timmar den 7 eller 8 oktober. Lön: 999 kr. Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se

Sparkcykel, Rullator

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin och lite använd sparkcykel som min mormor använt efter sin stroke. Dubbla bromsar, reflexer, litet "bord" att fälla ner för att kunna sitta och vila, Käpphållare och en cykelkorg att lägga grejer i. lätt att fälla ihop och lägga in i en bil. endast telefonkontakt = lånad mejl Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj