Quantcast
Till salu inom: ”

rullskidor säljes

Rullskidor

Norrbottens län

Tidigare annonser till salu

Pro-Ski aluminiumskidor för klassisk åkning, med Salomonbindning. Har använts inför ett vasalopp, dvs i mycket fint skick. På detaljbilden syns att hjulen har många, många mil kvar. Pro-Skis flex-modell har viss inbyggd svikt, vilket ger bättre komfort på ojämna underlag. De breda hjulen är stabila och rullar jämnt (lagren är välskötta), bakhjulen är låsta för klassisk åkning. Bindningen byts enkelt med en skruvmejsel. Nypriset är 2800:-, dessa säljes för hälften! Kan ses och hämtas mot kontant betalning i Storvreta. Kan även skickas mot porto.
Ett par rullskidor i bra skick säljes tillsammans med ett par stavar (två par olika piggar ingår) och ett par pjäxor i storlek 41,5. Materialet har används ca 10 gånger och är näst intill nyskick. * Ett par One way classic 5 rullskidor * Ett par Salamon pjäxor storlek 41,5 * Ett par stavar, TecnoPro - Vision Pro (längd 155cm) * Två uppsättningar piggar till stavarna Hör av er på telefon om ni är intresserade, 073-8074108 /Pontus
Tre par skidor som används för test/demo aktiviteter säljes. Lite använda av italienska märket globulonero. Stommar, skärmar och gaffel tillverkat i ett stycke 100% kolfiber. Globulonero CS1 classic med Rottefella R3 bindning rek pris 3700 + bindning. Nu 2000 Globulonero CS1 classic med Salomon propulse bindning rek pris 3700 + bindning. Nu 2000 Globulonero B2 Skate med Salomon pilot bindning rek pris 3400 + bindning. Nu 1800 Skickas med post eller bussgods.
Efter 300 meter 3 vurpor så förstod jag att det här med rullskidor inte riktigt var min grej, Mannen som sålde mig dessa sa att det var perfekt nybörjarset dock inte så perfekt för mig då jag tydligt har lärt mig en läxa i vilka sorters aktiviteter jag ska pyssla med på min fritid. Det som säljes är då rullskida med bindnig använda 300 m alltså nyskick pro-ski C2 Rottefella R3 Classic 44-47 Nypris 2999 kr nu 2500 kr eller högstbjudande 0702225620 Ring efter kl 18:00
Hejsan! Vi söker en rullskidåkare i närheten av Falun, till en informationsfilm för Riksidrottsförbundet. Man eller kvinna spelar ingen roll, huvudsaken är att du är en längdskidåkare som åker rullskidor. Inspelning sker 24-28:e Augusti någon gång. Låter det här roligt och intressant, så maila! Mvh Eskils Junker Film Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.