Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade rullskidor göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Kompletta Rullskidor och Pjäxor säljes pga av flytt utomlands. I mycket bra skick, endast använda några enstaka gånger. Pro Ski C2 med Rottefella bidningar. En av marknadens populäraste rullskida för klassisk åkning. Mjuk och stabil även på dålig vägbeläggning. PRO-SKI C2 är en väldigt allround skida som används av både motionärer och åkare i absoluta världseliten. Stavar Swix Inline Skating Tour, Aluminium 165 cm. Pris för rullskidor, bindningar och stavar 2.300:- Pjäxor Alpina i Alpitex storlek 44. Pris 500:- Paketpris 2.500:-
Vi har ett ledigt hus för omgående uthyrning. Huset ligger i Landvetter 2 mil sydost om Göteborg på en välskött gård med fler bostäder som hyrs ut. Huset är totalrenoverat och inrett i countrystile, lämpligt för 1-2 personer. I hyran ingår uppvärmning, el, vatten och sophämtning. Uthyres 2-6 månader ev längre. Omöblerat om så önskas. Tv med alla kanaler finns. Mycket vacker natur för promenader eller träning. Bra vägar för rullskidor och cyckelträning eller bara långa skogspromenader. Priset är inkl moms. Maila så ringer vi upp.
Säljer 2 par rullskidor. Ena paret (gula)är för skate och rullar ngt fantastikst bra. Är tillverkade i glasfiber (carbon). Jag har åkt på dem 1 gång. 600kr. Andra paret (röda) är en klassisk skida. Lagren i hjulen behövs bytas, men f.ö. är skidorna mkt fina att åka på. Också tilverkade i glasfiber (carbon). Dessa har jag åkt på 2-3 gånger. 400kr. Binningar medföljer ej, men naturligtvis är allt förberet på skidan men hål, osv. 800kr vid köp av båda. Frakt går att ordna.
Jag säljer mina måttligt använda Swenor Finstep rullskidor tillsammans med Rex Astra stavar 145 cm. Swenor Finstep har en stomme av trälaminat och glasfiber. Mycket god vibrationsdämpning. Dessa rullskidor är ett bra alternativ för motionärer som vill ha en stabilare rullskida. Hjuldiameter : 75 mm Hjulbredd : 52 mm Vikt : 2500 g Längd : 730 mm Monterade stänkskydd och bindningar ingår. Med vänlig hälsning, Emma
Väl använda och inkörda begagnade rullskidor Elpex team 610. Säljes i befintligt skick, har legat oanvända i källaren ett tag nu, Salomonbindningar som fungerar och hjulen ser OK ut. Perfekt par att börja med för att se ifall det är något för dig att staka runt grusåttan i Skatås... Finns även ett par gula Salomonpjäxor i storlek 43 för 250:- ifall det lockar. Hämtas i Annedal.