Quantcast
Till salu inom: ”

rutschkana plåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gungställning Hörby Bruk 300:- Rutschkana Little Tikes 300:- Byggare Bob bilar 60:-/st Alla 4st för 200:- Träbilar KidsWood 150:- för alla Stort gosdjur Häst 50:- Stort gosdjur Tiger 50:- Båda för 80:- Stor lastbil med flak 50:- Stor Dickie bärgarbil med bil på flak 70:- Stor Dickie sopbil med tunna 70:- Alla 3st för 150:- Skottkärra i plåt 40:- Allt kommer från ett djur och rökfritt hem
Säljer rutschkanan för 1500:-. Om intresse finns för hela ställningen inkl. rutschkanan säljer vi detta för samma pris, det vill säga totalpris 1500:-. Rutschkanan är gedigen och stabil i plåt. Lekställningen stod på tomten när vi köpte huset och vi vet därför inte hur den är fastsatt. Vi misstänker att ställningen är gjuten i en betonggrund. Om intresse finns för köp av hela ställningen ansvarar inte vi för nermontering, utan köparen får avgöra hur detta ska göras och transporteras. Maila för mer info, så som mått och liknande.
rutschkana som tidigare varit i en slänt på lekpark, vi har haft den som vattenrutsckana i några år. har varit mycket omtyckt av sonen med kompisar. den är ca 6,5 meter lång, och ganska tung. egenbygd trästege + stödet i vattnet medföljer. finns fler bilder som du kan få. ville inte lägga ut dem här, eftersom det är barn med. hör av dig om funderingar o frågor. kanan finns ca 8 km från sandviken. kontakt säkrast genom mobil.
RUTSCHKANA Jättefin rejäl rutschkana i plåt där åkdelen är i rostfritt stål. Längd ca 4,5 m med ett gupp i mitten. Bredd 50 cm. Höjd ca 2m. I mycket bra skick! (Lekstugan ingår ej) Pris: 2800:- LÅDBIL Specialbyggd lådbil med sits och ratt ifrån en gocart. Handbroms och rejäla däck. Ram i aluminium. Längd: ca 190 cm Bredd: ca 75 cm Plyfan behöver dock snyggas till. Pris: 300:- Ring 073-3495329 om ni är intresserade. Med vänlig hälsning Josefin
Till er alla som har en rutschkana i plåt i någonstans och inte använder den längre Vi har en liten kille som verkligen längtar efter att få ha en egen hemma på tomten, eftersom han älskar att åka i dom på lekparkerna. En bättre begagnad i brukbart skick som är mellan 3-5 meter lång som vi kan ha i slänten hemma i sommar. Svar på mail, gärna med någon bild om möjligt på rutschkanan, samt pris.