Quantcast
Till salu inom: ”

rutschkana plast säljes

Diverse

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Filmer

Falun

Tidigare annonser till salu

Bygg en egen lekställning i vår. Med moveand sticks byggbara anläggningar man bygga och konstruera tillsammans med barnen. I vårt 3D program skissar ni upp tillsammans och monterar sedan ihop de 341 färgglada bitarna. Produkterna har bra tysk kvalitet i uv behandlad plast. Alla våra produkter är certifierade enligt EN71-8 (Europeisk säkerhetsstandard) Bygg om när ni vill eller kanske bygg till en pool till sommaren. I priset ingår vår största byggsats (PROFI) och en rutschkana. För fler roliga byggbara lekprojekt, se www.lektornet.se
Rutschkana i plast. Se alla våra annonser på www.refurnmalmo.se och besök oss på www.facebook.com/refurnmalmo. ReFurns butik i Malmö ligger på Ronnebygatan 6. Vi har också ett lager i Tygelsjö, de möbler vi har där kan kostnadsfritt köras till butiken i stan för påseende (med undantag för alltför stora och tunga möbler). Vill du skänka möbler så går det också alldeles utmärkt. Ring på 040-645 05 30 eller maila på malmo@refurn.se. Välkomna! PS vi erbjuder även hemkörning mot en avgift DS Skick: Lite rostiga skruvar, lätta att byta ut. Mått: Höjd: 67 cm, bredd: 52 cm, längd: 110 cm Uppge artikelnummer 30346.
Nu säljer vi vår cykelvagn som är väldigt lite använd. Den har plats för två barn och ett utrymme bakom sitsen för väskor m m. Snabb och enkel fästanordning: 450 kr. Säljer också (använt men i gott skick): * en rutschkana i plast för 200 kr. * En röd trehjuling i metall: 150 kr * En trehjuling i plast: 75 kr Köper ni allt får ni det för 750 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rutschkana i bra begagnat skick, har endast används inomhus. Den är gjord av plast, går att montera ner i 3 delar och är gul och röd. Maxvikt är 40 kg. Säljes för 150 kr. ( nypris: 399 kr ) Badbalja, färg orange, med integrerat ligg och sitt-skydd. Begagnat skick. Rejäl balja så man har gott om plats. Yttermåtten är: 93 cm lång samt 53 cm bred. Innermått: 80 cm lång samt 45 cm bred. Säljes för 100 kr. ( nypris: 329 kr ) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Den perfekta leplatsen med klätterställning, 3 gungor, torn, rutschkana och mycket mer. Ett amerikanskt "Jungel set" Allt ett barnen drömmer om. Beslag, skruv mm och plastdetaljer medföljer. Tryckimpregnerat virke av hög kvalitet och uv-beständig plast. Förborrade hål och monteringsanvisning medföljer. Helt ny oupppackad lekplats som köptes i USA när flyttade hem till Sverige efter att vi bott och arbetat där. Fotona är tagna på en likadan lekplats monterad hos våra vänner i USA. Motsvarande klätterställning kostar ca 9.000 till 11.000 kronor i Sverige.