Quantcast
Till salu inom: ”

vattentunna plast säljes

halsband retro

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lite kort om motorn: Inköpt på Auktion och har tdigare tillhört en frivillig brandkår på Åland så inte mycket använd !. Den har mycket bra kompression och är lätttstartad samt gedigen i växlarna ! . jag har servat den med nya tändstift.och ny växelhusolja och kört den i vattentunna och det kommer bra med kylvatten ur skvallerhålet men jag har aldrig kört den på båt och med dessa fakta säljer jag den !. det ingår även en 25l Quicksilver tank i plast . motorn finns på Åland men kan levereras till Norra Stockholm vid behov men säljes helst här på Åland efter provkörning i vattentunna !.
5 st smidiga plasttunnor, 50 liters. Lämpliga som tex. vattentunnor. I plast med spännring och lock. Rena och fina. 50 kr/st eller 200 kr för alla 5.
Fasadstege för fast montage på vägg i gjutjärn. Ca 4 m hög med stag för fäste i väggen. Kommer ut från väggen för att passera takfoten.800:-. Tunna i plast för t.ex. regnvatten. 200:- för tunnan.
Säljer 10st IBC tankar. Har varit kalciumklorid samt etylenglokol i dessa, Perfekt att plocka bort plasten och använda som vedhäck eller att lägga hö i för djur utfodring Avhämtas
Vedeldad badtunna uthyres. 1000:- dygn. Med kärra 1800:- dygn. Andra priser vid storhelg. Har plast innanmäte. Lätt att använda och värma upp. Finns i Trollhättan. Ring el maila.