Quantcast
Till salu inom: ”

ryds 600 big fish säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cups

Umeå
Tiger

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu skall båten i vattnet och efter det kan du bli ny lycklig ägaren till den ! Vi är den 2:a ägaren på båten och har haft den sedan 2002. Den är mycket lite och sparsamt använd , är en stabil och fantastiskt bra båt i alla vatten . Går riktigt fort för den som vill och fungerar utmärkt med tex. vattenskidor . (Motorn är en direktinsprutad 6:a med ett "ruggigt" klipp i) Om du är intresserad av en sådan här båt kommer du inte att hitta en som gått mindre (om du inte köper en ny förstås) Nu skall vi sälja den och det är för att den inte blir använd.
Säljer våran trollingmaskin pga tidsbrist. Båten är i bra skick och fullutrustad. Ryds 600 BF-98 Suzuki 140 Df-08 Ca 560tim inkl motor interface, nmea 2000 Stålpropeller Kärra Reko 1600kg Autopilot Northstar AP380 Lowrance LCX-113chd 10,4 (kombo) Lowrance LMF 400 Lowrance LMC 200 Vhf Fiskeutrustning 2st Cannon unitroll+svängplatta Trollingmast Drivankare Pulkor Extra bankbänk i ek (montering 1min) 26 rostfria spöhållare Targa båge Servad samt ny impeller Har och förvaras inomhus - Kapellet defekt Priside fullutrustad 200000kr
Säljer nu våran fina båt som vi haft mestadels för trollingfiske i Vättern. Motor går klockrent och har aldrig varit några problem med den. Årsmodell på motor: -07 Sitter motorlås och DEFA startspärr på den. Finns en fin aktersoffa i skinn till båten. 2st snurrfåtöljer. Hel och ren inne i ruffen som är övernattningsbar för 2 personer. Säljer endast båt och motor med eventuellt viss elektronik. Trailer ingår EJ! Ring för mer info. Snackare undanbedes vänligen men bestämt. Pratar endast svenska och har vänner så det räcker.
ryds 600 big fish honda f 90 98 kapell motorlås gps lod botten målad Om företaget Yamaha Marine Store erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av båtar. Vi representerar marknadens mest välvårdade varumärken. I dem finns ett inbyggt förtroende, kvalité och en prisvärdhet som vi vågar stå bakom. Våra paketlösningar ger dig enkelhet och stor valfrihet - till ett bra pris.
Ryds BIG FISH 600 -99 Lite använd Honda 115 hk 4-takt -99 Körd mindre än 50 timmar Nytt kapell Ställning för presenning Walk-aroundbåt för fiske, fritid och vattenskidåkning. Övernattningsbar. Pelle tel 0709694595