Quantcast
Till salu inom: ”

ryds 620 gts säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ryds 620 GTS. En rejäl och exklusiv styrpulpetbåt med V-format skrov som ger mjuk och stabil gång och exceptionellt goda sjöegenskaper. En båt för dig med höga krav och som inte tvekar att ge dig ut även under tuffa förhållanden. 620 GTS är lätt att lasta och tack vare den centerplacerade konsolen skapas utrymme på båda sidor, som gör det enkelt och bekvämt att röra sig ombord. Längd 6,14 m Bredd 2,45 m Fribord 0,85 m Vikt 850 kg Antal pass 5 Fast bränsletank 150 liter Lastvikt 652 kg Motor max 112 kW/150 hk Design John H.V. Lindblom Kontakta alltid oss för bästa paketpris. Vi kan leverera din Ryds båt med följande motorer Mercury,Honda,Evinrude eller Tohatsu.
Information Ryds 620 GTS (Fabriksny) 620 GTS är en mittkonsolbåt som gillar hårda tag. Med sitt beprövade skrov har 620 en mjuk och stabil gång och mycket god körkomfort. Den stora mittpulpeten ger ordentligt vindskydd och ståstolarna är bekväma och flexibla. 620 GTS har regnläns. Fakta Motortyp: Utombordare Status: Ny vill du veta mer om båten ring örebro på 019-278000 eller maila till mikael@marinfritid.com. Märke: Ryds - 620 GTS
Ryds 620 GTS. Njut av sommardagarna ute på sjön! Ryds 620 GTS En rejäl Exklusiv styrpulpetsbåt med v-format skrov som ger mjuk och stabil och sjösäker gång. En båt för dig med höga krav och som inte tvekar på att ge dig ut på äventyr under tuffa förhållanden. 620 gts är lätt att lasta tack vare den centerplaerade konsolen skapas utrymme på båda sidor. som gör det enkelt och bekevämt att röra sig ombord. www.Marinfritid.com Fakta: Märke: Ryds Modell: 620 GTS Material: Plast Motortyp: Utombordare Ring eller mejla för mer info. Välkomna!!
Slå till nu och få en härlig höst i denna Ryds! Ryds 620 GTS har ett V-format skrov som ger mjuk och stabil gång och exceptionellt goda köregenskaper. En båt för dig med höga krav och som inte tvekar att ge dig ut även under tuffa förhållanden. Perfekt för både fiske och fritid. Ring eller maila för info. Eller kom in till oss!. Välkommna!! marinfritid.com. Märke: Ryds Modell: 620 GTS!