Quantcast
Till salu inom: ”

ryds hajen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryds 480

Göteborg
Ryds Hajen

Södermanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Slänger nu ut båten igen pga oseriösa köpare. Det är en ryds hajen på ca 5,1 meter. Sitter en Johnsson 90hk från år 85 eller frammåt. Båten är mer än körduglig! hade haft kvar den om jag hade haft tid att åka. Fungerar kanon för vattenskidor eller ringåkning! går också bra att övernatta 2 vuxna och 2 barn i båten, då du kan ta bort ryggstöden från stolarna och lägga dig. inredningen är fullt fungerande. båten ligger i vattnet på värmdö i grisslinge. Båten har tidigare legat ute på blocket för 40.000 så detta är som att skänka bort den.
Dags o sälja pärlan. En ryds Hajen med en 40hp yamaha 4-takt -06 som är uttagen-08 har gått endast 60h med nautilock startspärr, inklusive båttrailern som är en avregistrerad 80-trailer. Båten är i mycket bra skick båttenmålad och motorn är servad extrautrustning som värmare, ekolod, elpanel med 12v utag, lanternor, ankare, 2st spöhållare, 25l trycktank,nytt båtbatteri med frånavskiljare så det alltid finns startström till motorn, belysning inne i båten och kylskåp. En utmärkt båt för den lilla familjen 2,5 kojplatser eller för den aktive som vattenskidåkning eller bara åka ut och fiska...
Båten är i bruksskick och motorn fungerar bra tyvärr är trim/tilt trasig har inte tittat vad som är fel kan vara något enkelt. Båtvagn medföljer, det är en bromsad vagn där bromsarna behöver ses över men den fungerat fint som sjösättning vagn. Båt: - Ryds Hajen ifrån slutet av 70-talet. - Gult skrov och vit överdel. - Okej och helt blått kapell. - Elektrisk Länspump. Motor: - Yamaha 75hk ifrån 1996-97
Hade denna fina båt ute till försäljning på blocket.se Sedan ringer de från Marinan och berättar att båten brinner!! Brand som startat i batteriet, men båten var aldrig övertänd och flyter fortfarande bra. Båten bortskänkes mot avhämtning och avmontering av motor, styrning får ni behålla. Eller så låter ni den fullt fungerande motorn med ny propeller och startmotor 70hk mariner 80-tal sitta kvar på båten och köper den för 9,999:- Välkomna! INGEN PRUTMÅN! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu är tanken att sälja eller byta bort båten. Det är en ryds hajen-89 med en 70hk mercury-89. Motorn är servad i år. Båten och motorn är mycket fräsch och välvårdad för sin ålder. Visst finns det lite småpill för den som vill, men även fullt fungerande att bara lägga i och gasa på. Släpet köptes förra året och är oreggat 30släp. Kan tänkas byta mot wakeboardbåt, viss summa kan läggas emellan. Eller annat kul. Priside 50.000 sek fler bilder kan mmsas.