Quantcast
Till salu inom: ”

ryggbänk säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Ryggproblem ? En lutningsbänk kan vara lösningen. Denna bänk drar ut spända och förkortade muskler med gravitationens hjälp via sin lutning. Vinkeln är lätt att ställa in på önskat läge som känns bra. OBS! Till skillnad mot många andra bänkar har denna bänk även en vibrationsmotor kopplat till brädan vilket ger en ökad effekt bl. a på cirkulationen. Säljes pga flyttning och nedläggning av praktik. Lämplig för praktik eller hemmabruk. Du når mig på mobiltelefon.
Har du problem med ryggen - en bänk och metod som är ett bra val för dig som vill förebygga eller lindra problem från rygg, nacke, axlar, knän och höfter. Bänken är i mycket bra skick, inte mycket använd. Finns i centrala Linköping i ett djur och rökfritt hem. Mejla vid intresse :-) eller ring: 0709-686868 Endast seriösa svar tack! /Fredrik
Min ryggbänk har använts ett par gånger och tllsammans med ryggträning så är den nu överflödig! Den tog snabbt bort min ryggsmärta och nu ger jag andra chansen att få hjälp så nu kan du få köpa den förmånligt! Enkel att använda och går att reglera beroende på hur lång du är! Även om du är två meter lång! Tveka inte att ge din rygg en chans! Enkla handgrepp och väl avvägd balans. Vänligen Lena Mejla eller ring mig 0723-658568 .Lena Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ryggbänk där du ligger och avlastar ryggraden. Bänken är några år men fungerar perfekt. Fördelen med denna bänk är att den går att låsa i olika lägen på lutningen under tiden man ligger på den. Nyare bänkar har oftast inte denna möjlighet. Låsningen sker mekaniskt med hjälp av lättåtkomliga tryckknappar. Bänken går att fälla ihop och ställa tex mot en vägg. ( se bild ) Dynan på bänken är hel och fräsch. Nypriset på denna bänk ligger på ca 9000 kr.
Två st gymmaskiner säljes billigt. Svensktillverkade och heter Norsk. En dips maskin för triceps och en lats maskin för rygg. De har ett vikt magasin på 100kg vardera. Rejäla grejer i mycket gott skick. Priset är 500 kr styck. Det finns även en magbänk för situps och en ryggbänk för ryggresningar även dessa i samma serie. Som nya Pris för dessa 300 kr st Paketpris om ni handlar hela rasket. Fler bilder kan mailas efter kontakt.