Quantcast
Till salu inom: ”

ryggkudde tempur bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Tempur Transit svankkudde. (ord pris ca 650 kr) Här är den professionella beskrivningen på kudden: TEMPUR Transit svankkudde är en bekväm kudde för användning på resan eller hemma. Placera den mellan stolen och ryggen för att ge din rygg optimalt stöd. - Ger stöd för ländrygg För dig som vill ha stöd för korsryggen samt skönare sittkomfort i bilen, på jobbet, flyget eller hemma i fåtöljen. Överdraget är av materialet stretchjersey som består av 75 % polyamid och 25 % bomull vilket ger en hög kvalitè. Färgen är Mörkblå och storleken på kudden är 25x30x6 cm Överdraget går att ta av och maskintvätta i 60 grader. Svankkudden går ej att tvätta utan endast överdraget.
En fin Graco bil barnstol. Kan användas till barn ca 4-12år. 15-36kg. 96-150 cm höga. Har sidoinpact skydd och " tempur" sits som gör den mkt bekväm att sitta i. Ryggen höjs med ett enkelt grepp när barnet växer. Ryggdelen tas av och man kan då använda underdelen som bilbarns kudde. Två dricka hållare finns som kan skjutas in om man inte använder dem. Använd men i fint skick, dock har den ena armhållaren ett " skavsår" och sitsen lite nopprig. Inget som påverkar men vill nämna det. Ni har mitt hedersord på att den är inte krockad!
2 stycken tempurdynor för ryggen till bilsätet. 38 cm x 36 cm, 7 cm vid svanken. 300 kr/styck eller 500 kr för båda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.