Till salu inom

"säkra gravstenen gravstensfäste säljes"

Landskrona
Igår

Cykel i nyskick crescent

4 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Megakampanj Twin Silver 19"...

1 195 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Kampanj/Nyhet - GH Bossen Y...

1 475 kr
Blocket.se
Strängnäs
Igår

Portabel billyft 2250 kg 230 V

10 000 kr
Blocket.se
Butik Borås
Igår

Bella 620 C - Leverans till...

496 200 kr
Blocket.se
Butik Sunne
Igår

Buster Magnum ink Yamaha F2...

775 000 kr
Blocket.se
Butik Svedala
Igår

Toyota Avensis Liftback 1.8...

17 900 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Badrumsrenovering

Blocket.se
Butik Luleå
Igår

Volvo V90 Cross Country D4...

324 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Jönköping

Miljövänliga säkra mailingbags/postorderpåsar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mörkgrå mailingbags av 95% återvunnet material och 100% biologiskt nedbrytbara. Påsarna är helt ogenomskinliga även när du skickar något med starka färger. Denna storlek hamnar precis under skrymmandegränsen. (Vi har flera storlekar och färger, t.ex röda, rosa, turkosa, vinröda, svarta, lila och neongröna m fl) www.m-kylli-emballage.se Mailingbags är bland det bästa att packa icke ömtåliga varor. Går även att packa skor i dem , men att då slå in i lite tunt papper - silkespapper/hushållspapper eller annat - för att undvika att de skaver varandra. De är slitstarka, vädertåliga och säkra att skicka i då de inte går att öppna utan att gå sönder när de väl förslutits. De väger dessutom lite vilket är bra ur portosynpunkt. 1-100 st kostar 2,00 kr/st 100-500 st kostar 1,80 kr/st (priser inkl moms) Porto tillkommer enligt postens gällande prislista. (Ev hämtning måste bokas via telefon 070-660 37 79 eller mail monika.kylli@m-kylli-emballage.se)
20 kr
Blocket.se

Säkra gravstenen med ett gravstensfäste

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Enligt nya regler så ska en gravsten idag klara av ett tryck på 35 kg. Enligt statistiken är det endast 50% av dagens gravstenar som klarar detta, dom som inte klarar testet kommer att läggas ner på marken. Med Säkra Stens patenterade gravstensfäste så kan du snabbt och enkelt förankra stenen i marken och på så vis slippa dyra kostnader som det innebär om den välter. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.
699 kr
Blocket.se

Färdig produkt för gravstensfäste

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Då tiden inte räcker till så tänkte jag kolla intresset för en produkt som säkrar upp gravstenar från att välta. Denna produkten kräver inte att du borrar eller gör andra ingrepp på gravstenen. Den nyper om fundamentet och den övre stenen. Då nya regler har kommit gällande säkring av gravstenar så finns det absolut en marknad för densamma typen av gravstensfäste. I köpet ingår en färdig produkt samt alla kontakter med tillverkare. Ska man idag anlita ett företag för att stabilisera upp en gravsten så kostar det från 3000:- och uppåt. Denna produkten kostar 350:-/st att tillverka. Rek utpris är 1250:-/st Endast seriösa tack. Ring för mer info 0704088069
15 000 kr
Blocket.se

Lutande gravsten?

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Lutande gravsten? Nu är vår gravstenssäkring här. Vi hjälper er att säkra gravstenar, enligt CGK Centrala Gravrättskommitténs rekommendationer. Lätt att montera själv. Egen tillverkning och försäljning. Pris: 850 kr inkl.moms Ring oss på 0652-302 60 eller maila oss på info@harmangers-mek.se för mer information. Om företaget Harmångers Mekaniska AB företaget mitt i Nordanstig som inriktar sig på mekanisk bearbetning.
850 kr
Blocket.se

Gravstensfäste färdigt koncept

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Här har ni chansen att köpa en färdig produkt, redo att börja säljas. Om ni googlar på tex "regler gravsten" så ser ni själva vilken otrolig marknad det finns. Jag har under det senaste årets jobbat med att ta fram en produkt för att räta upp och säkra gravstenar som riskerar att välta. Fr.o.m. 2011 kom det nya regler kring hur mycket tryck en gravsten ska kunna stå emot utan att välta, detta efter att det varit ett flertal olyckor där folk har kommit till skada efter att stenen har fallit på dom. Med mitt unika gravstensfäste säkrar man upp både stenen ovan mark samt fundamentet under marken, helt utan ingrepp i själva stenarna. Montering för varje sten tar ca 30 min. Fästet kostar ca 250:-/enhet i inköp. Du kan ta 1250:- inkl montering ut till kund eller mer. Idagsläget får kunden betala upp emot 4-5000:- för att låta gravstensförvaltningen göra detta jobbet. Men då dubbar dom om stenen och det kräver otroligt mycket mer jobb. Du betalar för min ide, ritningar och får alla kontakter med den fabrik som tar fram produkterna åt dig. Seriösa intressenter lägger ett mejl och berättar mer om vilka ni är. Jag kommer inte skicka ritningar på e-post.
150 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj