Quantcast
Till salu inom: ”

sängbotten säljes

Tidigare annonser till salu

En vit spjälsäng med vackra detaljer; utsirat hjärta på ut- och insida på sängens kortändor, vackert svarvade spjälor och en bild på en kaninfamilj på fotändans utsida, säljes. Den vita färgen är lätt avskavd på några ställen men går enkelt att bättra på. Sängbotten går att ha i två lägen beroende på barnets ålder och ena långsidan går att sänka så att man lättare kan nå barnet. Madrass, täcke och kudde kan ingå för en extra summa om så önskas, dock ej spjälskyddet och påslakanet på bilden. Maila mig för fler bilder! Vi är en rök- och djurfri familj!
Nu har vår tjej blivit stor så därför säljer vi hennes spjälsäng. Sängen är vit och av märket TROLL. Man kan ha sängbotten i tre olika höjdlägen och alltså kan ha sängen från dess att bebisen är nyfödd. Sängen är i fint skick och vi har monterat ner den så att den är lätt att frakta. Den monteras väldig lätt ihop och isär. Vi säljer den med tillhörande madrass med skyddslakan och med spjälskydd (d.v.s. det du ser på bilden).
Hej! Vi säljer vår fina spjälsäng med 2 madrasser "Vyssa" som är nästan som ny, då vi inte bor i Göteborg så har vi använt den när vi är på besök. Info: Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. - En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen. Pris vid nyköp: 795 kr spjälsäng 2 madrasser 500 kr. Mitt pris: Totalt 800 kr. OBS! Först till kvarn! Mvh Eda
Spjälsäng "Nina" med en sänkbar sida. Två höjdlägen på sängbotten och en sänkbar sida som underlättar i och urtagning av barnen. Bra säng att använda från nyfödd och upp till ca 2 år. Tillverkas i Sverige. Storlek: L 120cm B 60cm Använd ett fåtal gånger. Köpt 2009. Fint skick. Vänligen ring endast mellan 8-20. Kan hämtas i Genarp eller ner monterad i Malmö (Dockan omr, kontorstid).
Två fina sängbottnar i björk passar till madrasser med måtten 90 x 200. Vi har använt dem en kort period som dubbelsäng och därför finns det skruvhål på en av sidorna på båda stommarna. Jättefina grova sängben, se bild. Pris 500 kr styck, köper du båda får du dem för 900 kr. Vill du pruta gör du det på plats:) Maila inte om du vill vara säker på att få ett svar, jag har semester och är dålig på att läsa mail:)

... eller prova att söka på lamellbotten sängbotten