Quantcast
Till salu inom: ”

hästens säng blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säng Hästens 2000T, 180x210 cm säljes. Sängen säljes i använt men bra skick. Nypris enligt Sova ca. 160 800 kr. Så här beskrivs modellen på Hästens hemsida: Hästens 2000T II är en av Hästens mest exklusiva sängar där detaljrikedom och unik design står i fokus. Att sängen dessutom är skön som en dröm ser vi som en självklarhet. Vi har utvecklat en unik lagerbäddning som ger sängen extra mjukhet och följsamhet. Hur du än vrider och vänder på dig får du alltid rätt avlastning.
En helt vanlig fjädrad säng, sovklar med ben, bara att lägga ett lakan på och krypa till kojs. Helt ok skick, inget spektakulärt, men om du inte söker en hästens så kan den vara funktionell i många år än och för en billig penning. Priset är redan lågt så hör av dig om du vill ha den, inte om du vill pruta. Priset gäller om du hämtar den precis vid universitetet. Jag kommer inte leverera den någonstans. 90cm bred. Jag har inte telefonen på mig i dagarna så skicka ett sms om du vill ha den.
Hästen säng Excell medium, 160 cm. Bara använd sammanlagt några månader, p g a studier. Sängen är som ny!! Jag betalade nästan 49´000:- för denna sängen, för lite sedan. Sängen är otroligt skön. Det är min drömsäng! Tyvärr får den inte plats dit jag flyttar. Så jag måste sälja den, och köpa en Excell 120 cm istället. Jag gör en fruktansvärd förlust på detta! Önskar att få halva priset, eller lite därunder! Välkommen att ringa!
Sängarna är i bruksskick. Märke hästen. Mått bredd:90cm 1500kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige (ange ort).
En hyfsat fräsch säng av märket hästens som är 105 cm bred. Den kallas gulruta och det finns även en bäddmadrass om man vill ha den (lite fläckar). Benen är av björk och är runda. Gärna snabb affär. Vet ej hur gammal den är och inte vilken modell det är heller. Den är ganska mjuk så en gissning på hårdheten är medel/mjuk Hämtas i Bro (4 mil väster om Sthlm)