Quantcast
Till salu inom: ”

sänggavel metall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Portmonä.

Nyköping
Sänggavel

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer min mycket fina sänggavel som passar en säng med bredden 105 centimeter. Sänggaveln är köpt tillsammans med en Hästensäng men den passar till alla sängar, den sätts fast genom två skruvar om man inte bara vill ha den stående mot väggen. Sänggaveln är i metall. Inga märken utan i mycket gott skick. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Finns annonsen kvar, finns sänggaveln kvar. Nås både via telefon och mail.
RING eller MESSA om du är intresserad av dessa! Billy bokhylla i björk i mycket bra skick med samtliga hyllor och ett extra hyllplan som man sätter ovanpå. 200:- Skrivbord i björk i mycket bra skick 73x151x65 200:- Sänggavel med ribbotteni grå metall till 90 cm madrass 200:- Köper du rubbet=bättre pris! OBS!Vid intresse RING helst, alt smsa. Kommer sällan åt mailen.
Säljer nu min älskade sänggavel eftersom jag ska byta till ny säng. Den är av hög kvalitet, finsktillverkad och av metall. Grön med gulddetaljer och organsikt mönster med slingrande växter. Den är lite skavd upptill (se bild)men går bra att vända mot väggen så att det inte syns. Går att montera fast i sängen eller ha stående på golvet. Jag har haft den till en 180 cm säng. Den är c:a 120 hög.
Allt säljes oskadat och i nyskick långt under ½ priset Sänggavel av ek m många fack (delbar till 2x90 ) till180-säng NU under ½ priset 1.500:- Sängjätten Sängöverkast (Comtesse) +2 prydnadskuddar Nypr. 3000:- NU 800:- Mässingssäng Slumpas för 300:-Knappt använd 90x200 Furuskänk m vitrinöverskåp 1000:- Svartlackerat CD-ställ i metall 200:- Golvmodell Stort hörndatabord i furu 600:-(finns bild vid intresse)
Sängen (sänggavel) i grön/pistagegrön färg till för en dubbelsäng 180x200. Två sängar i 90x200, som tillsammans blir dubbelsäng i 180x200. Bäddmadrass 180x200. Grön/pistagegrönt överkast som täcker hela sängen och ner runt kanterna. Tre kuddar medföljer som prydnad till örngottet, två kvadratiska och en i hjärtform. Två nattduksbord i glas upptill och metall nertill. Två nattduksbords lamphattar i matchande färg som överkastet. (ej lampan, enbart hatten upptill) Taklampa som även matchar sovrummets färger. Även gardinerna i matchande grön/pistagegrön färg med andra nyanser av guldfärg. Kontaktas via telefon!