Allt till salu inom "enok thømpson kontinentalsäng 180cm"

Sortering:
Skellefteå
Igår

kontinentalsäng -Hilding

6 900 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Scott Addict RC 20 strl. M

30 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Säng

6 999 kr
Blocket.se
Igår

Kontinentalsäng Mio - 160

2 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Nya & Begagnade Fönster & D...

1 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Igår

90 x 200 kontinentalsäng

3 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Tavelram Världskarta

500 kr
Blocket.se
Mariestad
Igår

Kontinentalsäng

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Stockholm

Kontinentalsäng 180 cm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi säljer nu vår 3 år gamla kontinentalsäng pga av flytt. Den är 180 cm bred. Svart tygklädsel på madrasserna samt vit/grå överdrag till bäddmadrassen. Sängen är i mycket gott använt skick och har endast använts med sängkappa som skyddat tyget under. Sängens komfort uppnås genom att den är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Fasthet: medium - fast. tidigare 4.900 kr (nypris ca. 17.000) nu 4000 kr Rök- och djurfritt hem. Hämtas på Södermalm, Stockholm.
4 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholm

Skön kontinentalsäng 180cm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi säljer nu vår 3 år gamla kontinentalsäng pga av flytt. Den är 180 cm bred & svart i tyget förutom bäddmadrassen som är vit&grå. Sängen är i gott använt skick. Sängens komfort uppnås genom att den är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stuss-sektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Fasthet: medium 3.490 kr (nypris ca. 17.000) Rök- och djurfritt hem. Hämtas på Södermalm, Stockholm.
3 490 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Kontinentalsäng 180cm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hejsan har en Kontinentalsäng som är 180cm och ca: 1 år gammal som jag skall göra mig av med . Den är i mycket bra skick . Kontinentalsäng med dubbelfjädrande, bonellfjäder, härdade LFK-resårer och komfortzoner. Stoppning av Elastec®, polyeter och allergivänlig hålfiber. Mjukhetsgrader: Medium/Fast vändbart DuoSystem®. Överdrag i 100% bomull, flera färger. Med vit sockel . Färg på sängen är grått tyg Ring för mer info eller skicka mejl .
7 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Cortina Kontinentalsäng 180cm (ev byte)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Kontinentalsäng från Sängjätten. Mått: 180 x 200 cm Färg: grå/svart Garanti: 25 år - Bäddmadrass: Trens Latex med hårdhet medium - Två vändbara kassetter: hårdhet medium med pocket resårsystem. - Två underbäddar med bonell resårsystem - Ben: Svängt metallhörn 15 cm - Gavel: 180 cm Cortinatyg Pris på Sängjätten: 15 000 kr (paketpris) (ett värde om 19 000 kr i separata delar)Sängen är inköpt i december 2011 & är i mkt gott skick. Säljes elr bytes mot sängen Eton 401 fast, (från EM) med eton bäddmadrass, 2x90 madrasser eller en 180 säng. (Inga andra sängmärken är av intresse)
10 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Umeå

Enok & Thømpson Kontinentalsäng 180cm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag ska sälja min underbara säng p.g.a. flytt. Sängen är endast 8månader gammal och i väldigt fint skick. Köpt på MIO i Umeå nypris på sängen var då 33000kr ex. Bäddmadrass 7000kr. Sängen är av det svenska märket Enok & Thømpson och är handgjord i Sverige. Så är du ute efter kvalitet är detta rätt säng. Sängen är medium i sin fasthet och har 7 olika zoner Mer info: Continental Comfort är en av de bästa sängarna i Enok & Thømpsons sängkollektion. Den kännetecknas av en mycket bra tryckavlastning, komfort och andningsförmåga. Sängen har två lager pocketresårer och varje lager är indelat i zoner. Det översta lagret har hela sju zoner. Varje zon är anpassad efter en enskild del av din kropp och zonerna samverkar så att din kropp hittar just sin rätta position. Det understa lagret har tre zoner. Latex bidrar till Continental Comforts luftighet och följsamhet.
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj