Quantcast
Till salu inom: ”

säsongsboende sälen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mobil

Sollentuna

Tidigare annonser till salu

Annex med 7 bäddar, kök, toa med dusch i Fiskarheden 4 km till Kläppen, 12 km till Sälenby, 17 km till Lindvallen uthyres i första hand som personal eller säsongsboende från december 2010 till april 2011. Ett enkelt möblerat boende med 2 mindre sovrum med våningssängar, ett större med våningssäng och en enkelsäng. Kök med kyl/frys matbord och vardagsrum med tv Canal+ dekoder BAS utbud samt viss tillgång till trådlöst internet. Parkering för bil precis utanför dörren. Stor uppställningsplats för buss eller lastbil. Tillgång till motorvärmare och tvättstuga mot tillägg. Då vi inte fått klartecken inför vintern 2010/2011 tar vi nu in intresseanmälngar i första hand för att hyra ut hela säsongen. I andra hand veckovis och weekend, jul och nyår samt Vasalopp. För uthyrning hela säsongen RING övriga anmäl Ert intresse via mailen så återkommer vi! Klartecken och definitivbokningar innan 20 december.
Hej! Jag och min flickvän söker boende i Sälen så fort som möjligt! Vi är här och arbetar och söker boende resten av säsongen. Boendet får max kosta 1500/vecka (6000kr i månaden) det måste även finnas tillgång till kök & dusch & vara beläget någon stans i Sälen fjällen! Boende bör vara beläget i Sälenbyn, hudfjället, tandådalen, lindvallen, högfjället! Vi är väldigt ordningssamma och vill komma till ett eget boende den sista delen av säsongen. Referenser kan ges vid förfrågan. Mvh Felix & Lisa
Säsongsboende i Sälen gärna nära Lindvallen sökes. Jag söker efter ett hus, en stuga, ett rum, en lägenhet eller annat att bo i. Jag kan bo i kollektiv, dela rum eller hyra själv. ALLT AV INTRESSE!! JAG SKA JOBBA VECKA 1 TILL OCH MED VECKA 16 O SÖKER BOENDE FÖR SAMMA PERIOD. Ingen festkille, för gammal för det. Söker bara ett boende för säsongen.