Quantcast
Till salu inom: ”

säsongsboende åre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Mitt namn är Jens, och jag och min flickvän söker säsongsboende för vintersäsongen 2011/2012, helst i centrala Åre. Kommande säsong blir min 3:e (Var uppe säsongerna 09/10 och 10/11) och perioden blir December-Maj med tankar om att hyra över sommaren, vid möjlighet givetvis. För tillfället är vi bosatta i Sydney men vi återvänder till Sverige senast i November. Kollar till min mail dagligen så är det något ni undrar över är det bara att höra av er! Med Vänliga Hälsningar/ Jens Kassow Löfström
Hej. Ska upp och säsongsarbeta på restaurang i Åre och söker därför ett boende mellan december-april/maj. Har inga direkta krav, förutom att det ska ligga i centrala Åre, då jag inte äger en bil och behöver gångavstånd till jobbet. Hyra och så vidare ser jag inte som nått större problem, utan jag är flexibel när det gäller sådant. Kort om mig: Jag heter Andreas och är en 20-årig kille från svenska västkustön Tjörn. Jobbar som kock sedan 2 år tillbaka och ska nu söka nya utmaningar utanför ön.
Lägenheten med balkong ligger näst högst upp i Freestylehuset vid Åre torg med panoramautsikt över hela Åre. Lägenheten med 3 rum är nyrenoverad, nya golv, allt nymålat, plasma-tv,dvd,egen bastu och nya möbler. Ny kyl, frys, micro och diskmaskin. Egen parkeringsplats ingår. Lägenheten är utrustad för 6 personer. Välkommen att boka! V16 är avbokad, först till kvarn... Sommar i Åre är också en underbar upplevelse! Hyrs endast ut veckovis, inte till säsongsboende. Kontakta Katarina
Högt upp i Freestylehuset med panormautsikt över fjällvärlden, mitt på Åre torg finns denna nyrenoverade, fräscha lägenhet, utrustad för 6 personer Sovrummen är fördelade på två enkelsängar i ett rum, våningssäng i ett och bäddsoffa i tv-rummet Bergbanan mitt utanför dörren Full komfort i kök, diskmaskin, mikro,etc Dusch och wc med egen bastu Skidförråd och parkering ingår Uthyres främst veckovis Varken rökning eller husdjur tillåts Ej för säsongsboende Välkommen att mejla Katarina inför kommande säsong!
hej är en skötsam kille 21 år från skåne. ska studera ekonomi på distans nu i vinter samt göra min andra säsong Åre är det tänkt. är lite sent ute med boende delen som ni ser så kan tänka mig allt från ett enkel rum till stuga/hoppa in i någons säsongsboende etc. hade tänkt åka upp slutet av nov början dec och stannar till någon gång i april. har deltids jobb samt sparade pengar så problem att betala hyra kommer inte uppstå! för mer info bara släng iväg ett sms/mejl eller ring! tack på förhand Mvh philip.