Quantcast
Till salu inom: ”

sågverk logosol m7 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sågverksungen
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bysågen.se hyr ut Logosols solosåg M5 per dygn till dig som vill såga eget virke. För dig som har tillgång till egna stockar finns det stora pengar att spara jämfört med att såga på traditionellt sätt. Även du som fällt ett träd på tomten och vill såga snickerivirke kan få ut väldigt mycket fint material för en sportstyver. Sågen är mycket lätt att sköta och finns att hyra med både elsåg inkl. matning eller bensinsåg. Välkommen in på www.bysagen.se för mer information. Tänk på att boka sågen i god tid så att du är säker på att den är ledig när du behöver den! Pris från 500:- / dygn ink. moms. *för sökmotorn* Logosol solosåg bysågen bysåg M5 M7 virke trä reglar brädor timmer hustimmer hyra mobilt sågverk www.bysågen.se
Hejsan, skall nu sälja av mitt sågverk då jag är färdig med mitt objekt. Fungerar utmärkt. M7 med E5000, E37 matning, förlängning 7meter, 10 kedjor, två stock-vändare + stockbord.
Ett beprövat enmanssågverk. För dig som vill ha ett stationärt sågverk för att kunna såga fram virke för eget behov. Priset avser 1st solosåg M7, 1st E5000auto elsåg och 1st elmatning E37. 1st 40cm svärd och 1st kedja ingår. För mer information kontakta oss på 0611-18285 eller gå in på vår hemsida www.logosol.se Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Enmanssågverk i bra skick. Lite använt. Komplett med både elsåg E5000e med elmatning och motorsåg Stihl MS660, om man vill såga där man inte har tillgång till el. Flertal svärd, kedjor, stockvändare och tillbehör medföljer. Säljes endast komplett.
LogosolM7 i bra skick med elkedjesåg E5000 samt en bandsåg. En del tillbehör så som kedjor och svärd. Ring för mer informmation,mailen är lånad! / Walle