Quantcast
Till salu inom: ”

saab 95 v4 säljes

Tidigare annonser till salu

v4 -73 års mod, rep objekt går att starta. pris-2500 kr eller högst bjudande. Endast telefon kontakt. mob-0706223546 eller 0563-45081 Extrauppgifter Märke: Saab Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 95 V4 Hästkrafter: - I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: - Färg: Röd
Saab 95 dvs kombi årsmod 1968 med v4 motor. Bilen är fullt körbar men inte besiktigad. Gammal bil så de finns saker att ordna på den. Ny stålomspunnen kopplingsslang. Plastskärmar bak medföljer. Säljes helst till nån som inte plockar ner den utan ser till att den får leva vidare. Svarar inte på mail, ring om du är seriös och har frågor, samt TALAR SVENSKA!!
Säljer ett repobjekt som behöver mycket kärlek, god vilja och en förhållandevis stor plånbok. Invändigt är den sliten och välanvänd, utvändigt är den oxå sliten och välanvänd. Det är dock fullt möjligt att få den att rulla igen men som sagt det kräver sin man eller kvinna. Årsmodell -69...börjar bli glest av dessa kombibilar. Har insett att jag inte har tid eller pengar att göra den rättvisa, om du har det så ring. Startar inte då startmotorn verkar ha kärvat fast. Ring och bjud.